Tuesday, July 7, 2009

Hari lebaran terasa lebih lengkap dgn adanye brooch baru ~~

Yeaaaay!!! adiah contest nursing wear anjuran MSK dan Chantek2 sudah sampaii!!!

utk raya tahun ni...(ya Allah pk raya dah..pose ganti pon tak habis lagi!!!)

baju raya..satu pon tak tempah lagi....huwaaaa..tempah sepasang yang lain beli je kot!

tudung raya...takpe last minit leh carik..

handbag raya...dah ade dah!!! tunggu shipping dr US..thanks Fini sbb ko la aku merasa pakai beg NineWest dgn harga murah hahahha....sape2 nak shopping meh terjah sini...tgh sale!!

kasut raya..harus beli sepasang paling kurang...takpe tunggu Megasale!

brooch raya...dah ade dahh!!saya suke!hati gumbira!

ha nilaa hadiah saya dapat untuk contest tu...


siap ade kad...macam dapat hadiah birthday plak hehe..tima kasih yer Chantek2..
minta maaf dgn kualiti gambar....almaklumla ambil dr kamera 4.0 MP sahaja...

ok..dah takleh tulis panjang..tak sedar diri btull..tender nak kena anta ni...

20 comments:

yatie chomeyl said...

wahh dh siap preparation raya hihihi..bestnya dpt hadiah cantek ;)

Hanz said...

Oh Cantik! Suka bangatlah you! :P

azzamoro said...

wah..bukan main suke lagi ko yerk..

pi ganti pose cepat..keh keh

Cikpid said...

wah..bestnye dpt adiah...

aku baru tempah bj raya sbtu lps..siap tmph utk Afieq skali..berbaju melayu ler budak tu...

Jiey^Mien said...

amboii.. preparation raya dah siap.. kalah nih.. :P

NisS^ImmEr said...

cantik2 handbag kat shepretty tu. lama tak proses shipping, rasa nak order utk buat hantaran..baru ada classsss..aku tgk design handbag kat mesia sini mcm yg lama2 je

p!nkerton said...

ewah2 raya sakan le ko tahun ni ye hihi (isskk aku nak beli handbag gak ni, harus terjah!)

yaya said...

wuhuuu... tahniah! blink blik blink la raya tahun neh yek...

Watie Aziz said...

wah ..tahniah farah ..wa caya lu lah .. jimat sket duit brooch tahun nih yerk! hehee

Farah said...

yatie:haihh mesti..tahun lepas tak dpt bergaya sbb buyung!

Hanz:u dah dpt ke??

azza:hahaha ade 9 hari lagi beb!

cikpid:ahaaa kena beli kain cepat2 ni nak buat baju melayu afif jugak!

jiey:hahaha alaa preparation ala2 sederhana je

niss:erk..x dpt nak jawab soklan tu..try email kawan aku tu..sbb aku pon first time ni beli brg dr die..



fatih:ha cepat terjah!tgh sale !tahun ni kena raya sakan!

yaya:brooch je yg bling bling!

watie:btul2..jimat duit brooch aku!

UmmiKhayra said...

Wah... preparation dah mantap tu.. hihihihihi ok la tu.. bape bulan je lagi kan? hehehehhehehe

Dayah said...

memang chantek !!

Ummi Salsabila said...

cantek brooch! cantek handbag! hehe.
tema raye thn ni kale hijau ea? hehe

nak raya ni, mcm2 nak beli ni..lg2 beraye ngan anak lak thn ni kan..;p

~shafini said...

wahwah tlg promote kedai aku lagik...harus kasik diskaun nih kikiki...mekasih dear =)

sesape yg minat silalaa msg yek, atau kalo ade brg lain yg minat bgtau laa..bleh tlg surveykan..=)sempat lg promo muahaha

Yan said...

seme persiapan raya dah ready ke?? ayooo yan jugak yg ketinggalan deh

Farah said...

UK:balas dendam tahun lepas punye!

dayah:tq!

US:pandai pandai!hahaha ijau+biru you!

fini:yer mmg wajib ko bagi diskaun!nnt beg sampai aku promote lagi..

yan:suku je dah ready...takpa byk mase lagi ni :D

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Brooch dah ada,tinggal nak carik kain or tudung yang match dengan kaler brooch jek yek...jimat jimat..mana tau kot kot pasni ada contest yg bagi adiah kain or scarf untuk baju raya..wah lagilah jimat...hehehe

Nurhayati said...

wowee dah ada brooch raya... sangat santek!!!

hmm kita tak beli lagi.. slalunye nak beli brooch pun last2 minit huhuhuhu

Siti Fatimah said...

cantek cantek!!! btw congratz yeah :) best nyer dpt hadiah gitue hehehe... ;)

Farah said...

mama damia:btui btui...jimat..tinggal carik baju ngan tudung je ekeke

yati:takpee nnt ade megasale!

siti:hehe tima kasih..mmg seronok dpt hadiah!

Awards ~~thank you!