Friday, July 3, 2009

Kedai Chomel Giveaway~~

Sila jangan muak dgn entri2 contest saya...sbb saya mmg suka dapat barang2 free hehe..kali ni anjuran Kedai Chomel pulak...

Handmade by Anasfadilah
Sila tengok kat column belah kiri saya ni..dah lama dah saya tepek banner kedai chomel ni..rajin2la drop by yer..kerana banyak pilihan nursing cover,hairclip,pacifier holder and handmade bag...all done by dila,the owner of Kedai Chomel...


Lebih istimewa untuk nursing cover dari Kedai Chomel ini....anda boleh memilih kain yang anda suka dan boleh memilih sama ada mahu design nursing cover with pocket or without pocket (mudah untuk anda meletak breast pad di dalamnye) .....

Yang ini plak design nursing cover Kedai Chomel yang terbaru...pinkie!pinkie! aii suka pink!!
nak ropol2 pon bolehhhh...


ok syarat2 yang mesti di turuti senang je...

Mesti suscribe Kedai Chomel by email
ok saya dah suscribe dah!!

nak tahu ape hadiah yang di tawarkan....
Prizes:
  • The winner will win Jusco Shopping Vouchers (included in the voucher booklet are free make over with Shiseido and RM50 Hush Puppies Voucher) and Chomel Nursing Cover/Poncho
  • the voucher are valid until 31st July 2009
Jom join ramai2 contest ni!senang dah hadiahnye pon menarik sgt2!!




2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

(: dah join..

yatie chomeyl said...

gd luck farah.contest ni I x join sbb I dah ada nursing cover dari kedai chomel nih..hehe.all the best 2 u

Awards ~~thank you!