Monday, July 6, 2009

The Unique Wedding Photo Contest~~

Contest anjuran Ecar .....saya pernah jumpe die MOD Sarakids hari tu....comel2 je orangnye (ni pujian ikhlas bukan mengampu yer hahaha)..

Saya dah patuhi semua syarat-syarat contest ni:

1.Saya salah seorg blogger.
2.Dah jadi follower dan sudah add link blog e-caR NazRin aka ibuEiymann dalam blog list saya
3. sudah tepek banner di sidebar blog....banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html

4.
Nama uolls & suami/isteri: Farah dan Asri
Tarikh Tunang:31 March 2007
Tarikh Nikah:22 December 2007
Tarikh Bersanding:23 December 2007
Tarikh Bertandang :29 December 2007


5.Sudah jawab 2 soalan wajib:

i) kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..??

Saya rase gamba kami pada mase itu sgt unik sbb latar belakang kami adalah putih-menandakan perhubungan perkahwinan kami didirikan atas kasih sayang yang suci,murni seperti kain putih...dan kami sendiri yang akan mewarnai rumah tangga kami dengan penuh kasih sayang..cewaah

ii) kenapa uolls suka membaca blog
e-caR NazRin aka ibuEiymann??

walaupon saya jarang drop komen dlm blog ecar tp selalu jadi silent reader especially utk tips2 breastfeeding dr ibu yang maintain slim ini..juga kagum dgn kepakaran ecar membuat cupcake hehe...err hari tu yang kat sarakids tu ecar punye cupcakes ke??lagi saya rase kami juga mempunyai minat yang sama iaitu gile handbeg coach ...tp saya satu pon x dapat lagi hahaha..tgk ecar punye jela ye kat blog ...

6. Semua link di bawah sudah ada..

link blog ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/
link contest ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html



7.Tinggalkan komen mengenai entri anda di blog ecar .

Jadi inila gambar wedding saya yang saya sgt suka dan saya rasa sgt unik!




Ha ape lagi..sape nak join tu cepat godek2 album/vcd kawin dulu dulu...cepat masih ade masa lagi sampai 27 hb july ni ok...

15 comments:

Cikpid said...

wah2..gigih ni msk semua contest..gud luck..gmbr tu mmg lawa n sweet sgt..penuh cinta..ewah...

azzamoro said...

farah ko nyer tarikh nikah & sanding same ngan aku ah except aku tahun 2006..huhu..

Hasliza said...

wah...mmg cun laa gambar...malu2..maklumlaa pengantin baru..heheheheee

Ummi Salsabila said...

aufa kate,tantekla pics kawen aunty farah ni..putih mmg cantik kn..good luck!

Hanz said...

Nak masuk gak! Kena gigih mencari gambo kawin ni.

Suka gambo tu! Memang unik! Good luck Farah!

Farah said...

cikpid:gigih wei..tgk hadiah bes bes lak tu..

azza:hahaha leh la celebrate sesama..tahun je lainnye..

liza:hihih control ayu la kunun

US:ye ke aufa??hehe tima kasihh..

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah suci murni lagi gamba nih..shaantek ni...gud luck tau tuk contest tu

U-jin said...

cewah...law3...nak mausk tp segannn larr...ahaks

Watie Aziz said...

wah ..i like the pictture lah yang..seputih dinding, seputih baju ..hehehe...

padanlah afif putih ..baru aku tau skang ..hehehe

ummuabdullahsyaakir said...

salam Farah..cantik gambar nye,romantik...wish best of luck yea..a

MeL said...

cantik la babe! i loike color putih..nice :)gud luck k..

Dayah said...

Farh
gamabr ni mg unik and ada kelas tersendiri...semua putih,,suci, bersih..goodluck

syayassir said...

eh, memang lawa lah gambar ni..
macam satu gambar bercerita seribu makna..
ewah, buat ulasan sendiri pulak.. :P

good luck! :D

Farah said...

mamadamia:salam kenal!tima kasih..

u-jin:alallal segan apenye ekekek..

watie:hahaha aku mmg suke btul komen ko kat mane2 entri aku..mesti buat aku gelak..

US:hehe time kasih kpd en photographer kawin saye juge

Mel:u loike?? time kasih!

dayah:uishh ade class ke hehehe tima kasihh!

sya:yerr penuh makna gitu!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. gud luck yerr..sgt putehh uollss..;-)

Awards ~~thank you!