Sunday, August 30, 2009

Bencilaaa !

Ni yang menyampah dengan berukband di rumah..sangat slow!!! ingat semua orang balik kampung so connection laju la skit..hampeh btul..nak bloghoping pon susah huhu..ada blog2 yang saya dah lawat tapi bila nak tinggal komen je page error..benci la!

Semalam dapat berbuka puasa dengan rakan-rakan skolah..nantila saya update..ni nak upload gamba pon slow..

Hari ni aktivi mengemas rumah sempena aidilfitri sudah bermula hehe..dinding sudah bersih dari sawang2...barang2 yg bersepah2 kat ruang tamu semua dah masuk bilik stor..tinggal nak basuh sarung sofa dengan langsir je..takde membeli apape pon utk rumah tahun ni..pakai yang sedia ada je..

Harap2 minggu depan ade rezeki dapat balik ke Terengganu dah berpuasa di sana...

13 comments:

Drama Mama said...

sama la internet kat rumah tengah bengong jugak! tension! sepuloh kali refresh pun belum tentu dapat leave comment fuhhhh

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

kalo hujan dia slow skit..

Schalfyzcha said...

Maxis berukbang ke? Hihi. Saya pun encounter masalah yang serupa. Ada sesetengah blog je boleh komen (yang guna mode komen like yours for example), kalau blog yang kena taip kat ruang komen yang embedded with post, mmg error memanjang. Lagi satu, nak akses fb pun slow dan selalu terjadi kes2 puaka niang rapik yang bukan2.

Paling tensi bila tak dapat tinggal komen kat blog sokernet. Walau pun buta bola, tapi masih mahu meninggalkan pendapat. But again, tidak sukses. Haihhh.


ps: sori terpanjang plak komen. =p

Jiey Mien said...

mokcik tingin nak tuka meja mkn.. agak2, lagu mana gaya la cara memujuk yang efektif? :P

Ann said...

Farah,
I guna maxis broadband...yg kununnya laju tahap cipan ni pun kadang² slow cam kura²....bayo bulanan mahai...ni ler benda² yg melibatkan service kat M'sia ni memang slow......

MeL said...

i pakai wimax P1, lajuuuu je hehe..mmg tensi klu internet slow ni, thats y i tkr wimax. tp P1 ni kn check tempat u connection kuat or not..

mummYaeesh said...

patutlah terukk..fara pakai beruk band lain kali try tigerband ke horsyband ke baru laju..hahahaha

awal nye kemas..tis yr raya mana?

azuan said...

ak pakai wireless je...
hu3..
tp kat rumah takdok la~~

littlemama said...

me dah buang itu celcom berukband dan pakai streamyx wireless... sangat puas hati!

Fid said...

me benci jugak
ini berukben selkong memang kong laaaaa

nak salahkan sapa nih??hahahhaaa

me cannot terminate sbb belom tamat kontrak...
menci menci
jenuh dok refresh nak jengah sini hahaha

MamaDamia a.k.a Haiza said...

setuju dengan littlemama....streamyx jugak yang best...celcom berukband saya juga telah lama diabadikan dalam kotak yang dah taktau kat mana tempatnya...

psstt...saya skang ni tengah tergediks nak try p1 wimax plak...ada sesapa penah cuba?

Farah said...

baizurah:itula benci btul..nak drop komen pon susah..

yana:hmm agaknye la tu

scha:thanks for dropping by..tak saya pakai celcom huhu..

p/s:takpe komen panjang2 pon.. i loike!

jiey:hahaha mcm lari dr topik plak ..nnt mokcik pkkan..

Ann:i guna celcom..mahal jugak huhu..

Mel:itula ingat nak tuko P1 tp contract lambat lagila abis huhu..

mummyaeesh:hahaha mmg beruk pon..thn ni raya kl dulu..

azuan:takpe..kopitiam banyak hehe..

kak fid:sama laaa..contract lambat lagi abis..

kak ros:hmmm mmg abis contract celkong ni saya akan tukar ke streamyx la..

mama damia:ramai yg rekemen jugak tu..tunggu abis contract dgn si beruk ini dulula

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ahahahha..BERUk,BAN..

Awards ~~thank you!