Wednesday, August 12, 2009

How to make 3 column

Atas permintaan ramai hahaa..tipu liana je yg mintak ni..

saya nak share tutorial on how to make 3 column in your blog..ok tipu lagi..saya hanya nak share link je ..

liana...sila terjah blog ni..tutorial die sgt mudah dan senang..nnt kalau saya copy sini bulat2 kang tuan punye blog boleh saman saya hehe..

ni link: http://godekblog.blogspot.com/2009/02/buat-3-kolum.html

7 comments:

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Farh,terima kasih share...saya eem nak edit2 tak pandai...takut jadi lain plak..hehe^_^

hot mama said...

keh keh keh..am pn tgk liana mtk kt liza trus buat jugak 3 column...nasib baik menjadi.. hehe.. thanks to godekblog yaa.

iEfa said...

tengs kak...asyek tetanyer2 naper org ader 3 side bar...tp tk berani nk tukar...tkot side bar nyer info smue ilang...arituh tukar templat...ilang smue info...gamba2 kt tepi tuh...dh kene wat baru :(

Farah said...

UAS:awak backup la dulu template lama tu pastu try edit...

am:hehe senang je kan..

iefa:hehe sama2..alaa awak backup je template skang kalau tak jadi pon leh dpt balik template lama tu.

liana said...

farah, saya dah try tp ada beberapa arahan yg saya x faham.especially arahan yg ke3 last n seterusnya...bila saya buat, templete jd lebar tp column ke3 x kuor2 gak.nak wat backup templete pun x tau.huhuhu.saya ni buta IT skit.

mummy_adam said...

tenkius... nak try jugak lah :)

cemana farah buat header yg cun tu ek?? :)

Farah said...

ena:yang header tu saya pakai scrapblog

Awards ~~thank you!