Wednesday, August 12, 2009

MomBloggersPlanet Cutest Baby with TOYS Contest

Masih lagi tidak mengalah untuk masuk contest ni hahaha..tema untuk bulan ni ialah cutest baby with toys..hmm godek2 album lalu terjumpe la gambar afif bersama toy yg saya rase sesuai untuk masuk contest anjuran :

Ok gamba yang menjadi pilihan mama afif kali ni ialah gamba afif bersama mr bear!
Nama:Muhamad Afif Idlan bin Muhamad Asri.
Tarikh Lahir: 13 Dec 2008
mr bear ni ialah favourite toy afif...sebab senang masuk mulut die hahaha..bagi teether taknak..nak jugak gigit mr bear..bawak2 bersabar la yer mr bear..

Pada saya toy sangat penting dalam early childhood learning..it develop their motor skills a lot!...contohnya kalau biarkan baby dalam playgym..they try to grab all those toys yang tergantung...and then saya perasan kalau early stage tu they will focus to bright colours...and kalau bagi baby kita main toys that makes sound...baby ni akan mengoyang-goyangkan badan sambil dengar lagu/rhymes dari toy tadi hahaha..cute je kan!


1x First Prize

  • One Medium Landscape Hardcover or Medium Portrait Hardcover Photobooks byPhotoBook Malaysia (worth RM144)
  • One bag of his/her choice from AliceWonders (worth from RM50-RM200)

1x Second Prize

  • One Medium Portrait Softcover or Medium Portrait Classic Softcover by PhotoBook Malaysia (worth RM80)

1x Third Prize

3x Consolation Prize

Lebih menarik lagi..

The First and Second Prize winners will be automatically qualified for the 2009 Cutest Baby of the Planetcontest (will be held on January 2010 with more great prizes).


Harap-harap kali ni dapat la menang hahaha...boleh merasa memakai handbag dari Alicewonder sambil membelek album dari Photobook Malaysia di pagi raya...

10 comments:

Cikpid said...

farah..aku pon baru buat entry utk contest ni..hahahhahaha...

gud luck okeh

Hanz said...

sudah masuk? he,he..me pun nak join after 2 missed out. lately ni baby hambali cranky coz teething molar sampai 4! Pengsan!

Good luck Afif & Mama-nyer. :D

yatie chomeyl said...

gd luck farah. i pon dok godek2 gambar baby SN dgn teddy nyer...kalo smpt join la, klu tak..tunggu bln dpn punyer plak kui3x

yaya said...

kemain afif disebalik selimut....
Good luck!

Ummi Hanie said...

uiksss...dah hampir trlupe sy nk join contest nih..rase xcukup mase plak ! anyway , comeinyerrrr baby akk tuh di bwh selimut dgn toy...nk cubit buleh ? :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

good luck..aku rasa mls pulak nak buat..tengok laa kalo rajin datang jumaat nanti :)

iedaLUVsham said...

ololo!! comeinyer dia!! ieda pon ingat nak join contest nih tp amanda asik buat muke basai jerk, hehehe!!! ;p good luck farah ;)

Hasliza said...

wah dah buat entry..gud;uck moga menang n dapat compete final ngan wafiy nanti..hehee

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Farah..good luck yea...eek comelnya Afif sengih smbil pegang bear tu...

Mgkn sbb bear tu lmbut n bulu2...sedap nk pegang n gigit^_^

Intan said...

Gud luck farah! Oooo afif suka bear ye samalah ngan arissa, mmg suke bear yg lembut2...sedap aje di peluk dan di gomoi nya :)

Awards ~~thank you!