Thursday, August 6, 2009

Rindu~~

Haihh kursus 3 hari ni sungguh menyiksa jiwa...rinduuuuuu....rindu sgt nak bloghoping ke blog kawan2 dan tinggalkan jejak..mintak maaf saya tak sempat nak balas komen2..ni pon dapat online kejap je..

Pastu td singgah ke blog MSK...ecehhh tak sangka plak ade entri pasal saya menang contest nursing wear hari tu..patutlaa traffic tiba2 naik ari ni..tima kasih yer lyna tolong promote blog saya hehehe..

Pada yang ingin breastfeed tapi masih kurang ilmu janganla susah hati..kite ni bernasib baik kerana hidup di zaman cyber...byk forum dan blog yang ada untuk membantu anda..kalau bukan rezeki anak pertama...maybe rezeki anak yg seterusnye plak..kan!

7 comments:

sya said...

tahniah farah menang MSK chantek2.. :)

Hasliza said...

aku pun ridu gak kat ko...hehehehe...

adianiez AIDA said...

tahniah farah...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tahniah yer menang!!

yatie chomeyl said...

tu la, td tgk kat blog lyna...farah menang contest tu pastu dh siap posing dgn hadiah lg hehehheh

noorlizanasikin said...

salam...saya liza new blogger kat blog nie...tahu pun dari mommy lyna....
saya br ader seorang anak....11 bln...still BF tp mix ngan susu soya...
insyaallah...sy teringin nak full bf utk anak ke 2 nanti...
msa 1st time xtahu apa2...kalu tahu masa pantang lg sy dah simpan stok susu banyak2...maybe rezeki utk next anak...anyway thanks...sronok bc blog u...salam perkenalan...

Farah said...

sya:tima kasihh!

liza:hehe aku pon rindu jugak kat ko!

aida:thanks!

eliss:thanks!

yatie:hahaha tulaa..takde gamba lain dah..tu je yg ada.lyna plak nak cepat.

noor:takpe liza jgn putus asa..insyaAllah rezeki anak seterusnye plak untuk BF...salam kenal!

Awards ~~thank you!