Thursday, August 20, 2009

Teknik sedutan pipi for kisses of love contest

Sangat teruja bile tengok hadiah2 untuk giveaway anjuran yatiechomel....especially yang kids yukata tu...alahai bessnyee!! diterbangkan khas dari negara jepang ok!

Photobucket



Setelah puas godek2 album gamba so saya pilih gamba ni untuk join giveaway kali ini...

hahaha uniknya gamba ini sbb daddy kiss afif as if macam nak sedut plak pipi afif tu...and paling suka tgk ekspresi muka afif dalam gamba ni....sian anak mama abis merah2 pipi tu kena sedut ek!



ok harap2 gamba ni ade ong! dan afif dapat pakai yukata chomel dari jepang raya nanti hahaha...(mampuih kena halau balik ngan sedara hahaha)

syarat-syarat giveaway semua saya dah patuhi:

1.i dah pollow u ok yatie!
2. dah link balik url yatiechomel dlm entry ni dan dah lama dah add link yatiechomel dlm list friends..
3. banner dah upload dah!sila lihat di sidebar..
4. 1 gamba je tayang kat sini..
5.tinggalkan komen pon dah buat ok!

13 comments:

yatie chomeyl said...

ok babe, dah jenguk entry u ni..good luck ;)

liana said...

cutenya muka terkejut afif...hehehe

MeL said...

alolo..tersembul pipi afif yg comel itu hihi..shomelss!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ayarkk...nasib tak kena sedut betul-betul muka afif tu..kalau tidak ilang gebu muka dia tuh...ekeke...gud luck ye

mummYaeesh said...

penuh perasaan hubby u sedutttt..hiks
good luck dear!

littlemama said...

farah, me pun join contest ini...hu.ha.. good luck ye!

azzamoro said...

good luck babe..

Hanz said...

Ha!Ha! Best!Best! God luck Afif ngan Mama nyer... :>

Cikpid said...

:) gud luck okeh..hehehhe..nnti kalo kene vote..sure i vote for Afif tembam ni..

atulhani said...

gudluck.. rajin betul masuk contest. jeles la kebanyakan contest utk org dah kawen n ada baby.. aku yg single ni tengok je laa.. hahaha

isabelle said...

wahhh...kemain lagi dia sedut ye?
good luck eh?

ummuabdullahsyaakir said...

good luck Farah..hehe ada teknik nak sedut cium yea?Smpi merah pipi afif..

Farah said...

yati:hehe ade harapan ke ni??

liana:haha muka terkejut kena cium

mel:hehe thanks auntie!-afif-

mamadamia:thanks!

mummyaeesh:haha itula..

littlemama:aah nampak entri u too..gud lak jugak!

azza:thanks!

hanz:tq!

cikpid:hahaha takde votelaa

isabelle:tq!

uas:tima kasih :D

Awards ~~thank you!