Tuesday, August 25, 2009

Yahoo naik gaji!!

hahah ok terover excited plak pagi2 ni...Alhamdulillah !rezeki di bln Ramadhan...sejak company dah join group baru ni mcm2 dah terjadi..bos dah berkali2 tukar...benefit dah berubah...scope kerja sama je..pangkat pon sama je...

biasanya pelarasan gaji akan di buat setiap bulan Mac..tapi tahun ni dapat 2 kali la plak...Alhamdulillah..dapatla buat shopping simpanan lebih sikit hahaha..

contribution epf dari company naik ke 16.5% ...ade harapan macam pencen kat sini je hahaha

22 comments:

Hasliza said...

wah..bestnya..fitri puya gaji pun normally diselaraskan bulan 7 lepas..tapi sebab dia belayar..aku tak tau laa plak apa statusnya..

iEfa said...

kak farah kije mane ...ishkk kiteorg penyelarasan bln 6..so gaji akan revise bln 8 9...tp tade dgr citer..huwaaa jelessnyerrr...huhuhu

Hanz said...

alhamdulillah..rezeki melimpah ruah time ekonomi gawat ni memang bersyukur sangat,kan?

Cikpid said...

wah..happy nye..rezeki di bulan ramadhan..

best2..congratulation2..

happy gile laa berita camni..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

rezeki afif tu..tahniah

Nurhayati said...

wah syoknye naik gaji..
ape lagi soping raya le ;)

ezan said...

wah.. bestnya.. rezeki bulan ramadhan tu.. :)

semut-terbersin said...

aku jelesssssssss!!!isk isk..

UmmiKhayra said...

wah... bestnyer... hehehhe rezeki melimpah ruah ni memang syukur sangatkan.. :)

Elyn said...

alhamdullillah rezeki nak beraya tu......

NisS^ImmEr said...

wow farah, besnye..time2 nak raya ni naik gaji..mmg bleh shopping sakan la..(jgn lupa save utk kenduri aku nnt, beli hadiah besar skit hahahha)

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kakFarah,
sori lama x komen blog akak.
alhamdulillah.
naik gaji di bulan Ramadhan ni memang rahmat sangatkan.
gaji dah naik.
ibadah pun kena dinaikkan juga.
:)

yaya said...

alhamdulillah la tu farah.... nampaknya birthday afif tahun ni kene buat besar-besaran, afif cepat minta sama ibu kamu tu, naik gaji tuh... tahniah!

Jiey^Mien said...

Alhamdulillah.. Rezeki nk raya tuh.. =)

Mama-Miya a.k.a MiuMiu a.k.a "Jedi Hopeful" said...

congratz...syukur...mmg rezeki ramadhan eek? ramai la sedara mara merasa duit raya ni..kuikuikui..

Lady of Leisure said...

tahniah...
bestnya soping.. raya mesti dapat bonus lagi kan...
:D

hot mama said...

congrats!!!bestnye gaji naik... bleh la berbelanja sakan nak raya nih...hmm..nampak gaya bleh la buat lawatan 7 hari lak ke mid velu hehehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

adeii jeles la la ini macam....bleh shopping sakan tuk raya nih...tapi takpelah rezeki kan..

yatie chomeyl said...

yahoo....nanti leh mintak u belanjer..hehhehehe

mrsharis said...

wahhhh..bestnyer..
jeles nih. Boleh la soping sakan nanti :) (Ayat berbau hasutan)

sya said...

alhamdulillah...

err, bila gomen nak ada pelarasan gaji lagi nih? :P

Farah said...

hahaha thanks kawan2 semua..alhamdulillah reseki afif la ni bertambah lagi gaji untuk thn ni..

Awards ~~thank you!