Friday, September 4, 2009

sambungan entri sentap!

amboi ramai btul yang komen pasal entri sentap saya semalam haha..jangan risau kawan2..blog tu dah takde dlm list saya dan bukan follower saya :D

agaknye die tak suke saya nyibok komen kat blog die...walaupon niat saya komen tu bukan nak menyakitkan ati die ...hehe takpee....kite blog suka2 bukan nak carik musuh k..tp mmg agaknye ade org jenis yang ingat kalau kite bg pendapat tu macam nk kondem die plak..kalau camtu toksahla bukak komen box lansung hahaha

oklaa takmo panjang2kan isu kecik ni...saya tgh bosan melepak di J co (saya pose k!)sambil tunggu kereta siap di cuci...hari weekdays jela dpt merasa cuci kereta..kalau weekend alamatnye hanta pagi..petang baru siap..

doakan saya selamat dalam perjalanan pergi dan balik kg k!

p/s:mommy lyna bila plan nk buka pose sama2 tu?



21 comments:

azzamoro said...

hoi.. aku nak kepoh la blog sape tu..jap aku nak call ko. (aduh kepohnyerkan..)

Anasfadilah said...

selamat balik ke kampung :)

have a safe trip ye farah

p/s:;azza dah tau blog mana,kasitau saya plak..mari kita kepoh beramai-ramai

hot mama said...

haha...am macma nk kepoci jugak tp xdak no tepon korg la...kwn2 di alam maya jer... nnt la mtk ngan liza tp liza cam bz jer... fitri dah balik...

aritu sbenarnya ingt nk ikut korg g MV tp xde no tepon kah kah kah...

Jiey^Mien said...

Dila, dh tau blog mana, habaq mai kat cheq noo.. :P

MeL said...

kan farah, toksah kwn ngn org cmtu. xbole ditegur dlm apa cara skalipun, w/pun teguran membina..abaikan aje! ;)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

jiey, kalo ko tau, ckp aku plak..hahahaha

Fid said...

i dtg dlm mode kepochi hehehehehe

hahahhaaa

ya elok kita 'gugurkan' kes kahkahkahkah...

adakah komenmu ada yg ku tak jwp
sila nyatakan

Fid said...
This comment has been removed by the author.
lin said...

azza..nanti bgitau aku eh blog sape tu..haha

joegrimjow said...

sapa sapa?

joegrimjow said...

nyebuk je nak tau
hehe

Drama Mama said...

oh luckily bukan saya haha. oh nak keypoh jugak bole ka?ehehehe

Ummi Salsabila said...

pastu bg kite plak azza.nak mengepoh gak.hehehe

Nurhayati said...

sape weh..bagi la link..nak baca gak blog dia..sensitip sangat ke.. ;)

syoknye balik kg.. semoga perjalananmu selamat sampai dan selamat pulang yer...

take care!

Hasliza said...

wah..balik kg ker?seronoknya..aku plak balik kg atuk fitri this weekand..huhu..ikutkan hati teringinnya nak balik berpuasa kat kelantan..

sya said...

huhu, blog siapakah itu...
biar je la kan..
dah orang tak suka, nak buat camne..
eh, ada orang nak bagi komen kira bersyukur apa? hehehe

mama idzareef said...

huhu..kenapa manusia skrg camni..hmm..

farah..blk trg ye..bebaik keyy!!

Lady of Leisure said...

hehe.. sabo jek la..
ramai nak tahu blog sape nih..
:-)

Watie Aziz said...

hahahha..smalam aku baca gak entry sentap ko tuh..aku gelak jer lah ..sebab tak terasa .. lawak ah sesetengah blogger nih..

aku rasa dia tak sahur lah ..tuh yangs entap jer tuh kot ..wkakaka..ngah lapar katakan ... ko buat bodo jer lah .. ehehhe

U-jin said...

uit..blog sapa tu....ekeke..sajeler nak kepoci....

Farah said...

azza:hahahha

dila:thanks!

am:awak nak no saya ke?? kasik email am nnt saya send.

jiey:keh keh sama kepochi..

mel:hahaha btul2..

eliss:ni lagi satu kepochi jugak hahaha..takpe2 beta izinkan..

kak fid:btul2 malas nak panjang2kan kes ni..hehe saya lagi suka kalau komen tak bejawab dr komen yang jawab mcm nak carik gaduh hahhah..

lin:ekekek dah tau ke lom?

joe:hahahaha ade plak sorang jantan nak kecpochi jugak..kelaka btul la kamu ni joe..anyway salam kenal..thanks yer dropping by

baizurah:ekekek tentula bukan

US:hahah tak sangka kamu jugak mahu kepochi..sila2

yati:hahaha nak ke?nnt saya email yer..

liza:hahaha aku dpt sms ko..sori tak angkat call sbb hp letak kat dlm bilik..

sya:ekekek tula biorla die dan keluarga die..

mama eve:thanks!

lady :hahaha itula pasal!

watie:aah la tu agaknye lupe sahur hahaha..

kak u-jin:hahaha akak pon nak ke?

Awards ~~thank you!