Friday, September 4, 2009

Cuti balik kampong yeahuu!

hari ni saya sedang bercuti sambil bergolek2 dengan afif di atas katil...malam ni lepas habis mengajar tuisyen akan terus cabut balik terengganu!!

harap2 dapat bersahur di rumah mertua...kalau nasib tak baik sahur dalam kereta jela gamaknye..

tak sabar nak pergi pasar ramadhan kat sana hihihi..

yeahh...ketupat sotongg..here i come!!!

alamakk skang pon sudah terbayang ketupat sotong yang sedappp..

14 comments:

anamarza said...

salam n selamat bercuti...
tganu kat mane??? my hubby tganu gak ,orang dungun..

hot mama said...

slamat pulang ke kg halaman...bestnye..am xpenah rasa lg ketupat sotong...sedap ke?camne la rupanye huhu... ishh..bulan2 posa ni teringin jugak nk rasa...kt man nk dpt kt shah alam ni...

iedaLUVsham said...

selamat bercuti farah :) slamat pergi & pulang k! ;p

mama zharfan said...

selamat pulang ke kampung! i pun balik kg (kelate ) ari ahad ni...and i pun suka sgtttt mkn ketupat sotong tu!!!tak sbr nak cari kat bzr ramadhan kat kampung

mylongjourney said...

hamboi coti...bestnye...:D (jgn goleng smp jatuh katil erkk??) hehehe...aku ni org ganu pun xpnh makan ketupat sotong..hahah sgt KOLOT ok..heheh..pnh la tgk tp xpnh rase..kalu dah rase aku mesti terjebak mcm ko jugak..ahaks..anyway selamat pergi n kembali ;) raya mane taun ni beb?

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

iskk mcm sedap ja..post la kat yana ketupat sotong tu farah..

Cikpid said...

aku pong cuti arini..hehehhe..selamat balik ke tganu..
jgn lupe amik gambo ketupat sotong banyak2..heheheh

MeL said...

drive safely k..shedapnye ketupat sotong, yummeh!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

makankan sekali ketupat sotong utk aku..sotong celup tepung ka..huhuhu

isabelle said...

have a safe journey.
selamat mkn ketupat sotong byk2.

Elyn said...

cuti? blk kg?? ketupat sotong?? hahah byk tul soklan i kan??

Dayah said...

drive safely...happy journey

SOHO Mama said...

Kalau I balik T'ganu pun my MIL musti buat ketupat sotong..!! Yummm!

Farah said...

ana:husband saya orang kuala berang hehe hulu tu :D

am:kawan saya kat ade yg sedap kat seksyen 13.

ieda:thanks!

mama zharfan:hehe jom jom balik kg!

anem:uishh rugi ko tak makan..sedap! tahun ni raya kl dulu pastu raya ke 3 balik ganu plak.

yana:keh keh pos nnt basilaa..

cikpid:hahaa gamba dah ada!

eliss:haha dah makan dah!sotong celup je tak dpt.

Mel:tenkiu!

isabelle:tima kasih!

elyn:hehe byk tul soklan..

dayah:thanks!

kak millie:raya mane tahun ni?

Awards ~~thank you!