Monday, September 28, 2009

Bile lihat gambar2 ni mmg rasa seperti mahu lempang diri sendiri

Saya tak banyak simpan gambar2 masa zaman universiti dulu...sebab gamba2 tersebut saya tak dapat nak selamatkan dari pc lama yang sudah rosak! jadi bila ada kawan2 yang baik hati sharekan gamba2 zaman universiti saya dulu dalam facebook memang saya akan save cepat2..yela kenangan kan....

tapi yang kelakarnye..bila tengok gamba2 lama saya zaman u dulu memang rasa seperti mahu lempang je diri sendiri...dengan selekehnya...muka bulat..pakai spek tebal...jerawat banyak..hitam plak tu hahahha..saya pon pelik cemane suami saya (boifren la dulu) leh terpikat??saya rase dalam gamba ni saya tak mandi lagi hahaha..bersama geng2 budak FOE ...saya ni takde geng yang khusus..dengan sapa2 je saya leh kawan..suar jeans tu pinggang size 30.. skang kalau pakai boleh londeh!
ni plak saya menyibok follow husband saya mase dinner wataniah dan ekspedisi wataniah di sg pisang...saya mmg suka berkepit ngan husband saya dari dulu sampai skang hahaha..mane je die pi saya follow..

hehe saya ngan husband memang tergelak2 tengok gamba2 ni...untuk transform menjadi saya yang sekarang saya banyak belajar dari husband saya...die yang ajar saya bergaya..gaya berjalan (dulu saya berjalan bersepah)....kalau harapkan saya ni memang fail sebenarnya!husband saya tak pernah jemu ajar cara2 untuk pilih baju yang sesuai dengan saya...kasut yang padan..mekap yang cantik..die la tukang komennya...kalau saya terbeli baju yang tak lawa ...esok jugak die akan belikan saya baju yang lebih elok sebab die takkan bagi saya pakai baju yang tak lawa tu k!

thanks dear....saya tahu abang sayang saya bukan sebab rupa saya semata2 kan tapi sebab saya bess dan kelakar hahaha...dan thanks sangat2 sebab abang tak pernah berkira untuk lihat isteri abang ni cantik!
ni gamba kami di hari raya ke-2

20 comments:

MRS. K said...

wahh.. bestnye ada personal perunding imej!! hehe..

mrsharis said...

haha..mmg kelakar kan bila tgk balik gambar2 lama..
muka cam innocent jer..tp zaman belajar la zaman yg paaaaaaling best..

NisS^ImmEr said...

gmbr 1st n 2nd aku dah lempang muka aku 2 kali..ahhaha..mcm mana la kita bleh rasa cun dgn gaya mcm tu..tp ko mmg bertuah dpt husband yg pandai jg imej wife dia. mostly laki tak pandai sgt bab ni, pmpuan yg kene pk sendiri gaya ape yg sedap mata dia memandang

eziannr said...

ahahha...farah lawak lah nko nih letak gambar zaman dolu-dolu...ingat lagi time2 duduk umah sewa dulu ...mmg mengarut ajer dressing kite kan....abih2 ngan baju kecik, suar jeans and tudung bawal...kira dah lawa sangatlah tuh kan

Drama Mama said...
This comment has been removed by the author.
Drama Mama said...

hehehe comel apa farah masa dulu. kalau i letak gambar u lagi la kena lempang diri sendiri kuat2 haha

bestla kan ada image consultant sendiri...FOC plak consultationnnya kan :-)

Elyn said...

eekekekek farah u lom tgk pic i dulu. mau gak u tolong i lempang diri sendiri!!!

CuppyCakeMommy said...

comott tp ttp chumil..

zarin said...

bestnya sbb ada encik suami untuk jadi personal shopper & personal perunding imej :)

Lady of Leisure said...

Awww.. so schweeeettt la korang berdua nih..
lady kalau tgk gambar zaman study pun nak gelak jugak.. tapi skrg dah berumahtangga ni, imej lebih terjaga kot.. hehe.. supaya nampak cantik di mata suami.. :)
ape2 pun farah mmg cute walaupun dalam gambar yg tak mandi tu.. hehe..

yaya said...

Gambar lama mungkin buat rase nak lempang tapi seronok tgk sebab gelak kat diri sendiri...

hot mama said...

hehe..cam sama jer gaya2 kita masa study dulu haha.. teringat zaman blaja dulu kan...tp untung la farah hubby bleh jadi personal adviser ;p am terpaksa la blaja sendiri... ni tgh nk blaja mekap lak...kat mana ekk? ala, mekap p keja ari2 jer...

isabelle said...

hushhh...kalo mak, mmg x sanggup lgsg tengok blk gmbr dulu.
tunjuk kat hubby pun, buat bhn gelak sama2 je. pastu, terus xnak citer dah.hahahaha

azzamoro said...

yerla farah. dulu lain skarang lain. ingt tak dulu farah spec tebal godzilla jalan bersepah... huaaaaa... larikkk jgn lempang aku lak..:P

p/s skang dah ayu. ok ape..

Jiey^Mien said...

Saya pun malu nk tgk gamba dolu2 kala..
Cam hape jer.. :P

Nurhayati said...

ooo berkepit ngan laki sokmo yer hihihi..
bestkan dapat hubby sbg consultant.. yati pun sama, zaf dia ada high taste senang.. kekadang serah kat dia je kalau nak beli ape2.. ;)

MeL said...

mmg kelakar bila tgk gambar2 lama. i study dl pn selekeh gk. since berkawan dgn yg terer berfashion ni, bole la ikut sket2 hehe..yg penting sentiasa kemas. cm i plak slalu bg comment kt my husband. sbb dia yg selalunya selalunya selekeh :P

MamaDamia a.k.a Haiza said...

huhuhu...tumpang gelak jek ye...kelakar kan bila tengok balik gamba2 lama ni...stok muka skema ngan selekeh tu jangan cakap la....huhuhu...tapi untung u skang ni ada perunding imej FOC...tu tanda memang cik abang sayang giler n amik berat pasal u tu :)

Hanz said...

Betullah Farah..rasanya sumer orang akan lalui zaman2 camtu, belum pandai bergaya...he,he..

y....a....n.... said...

ahahah... jom lempang diri sendiri...

aku tgk gmbr tue pun dah gelak dah..

ko bukan mmg menjaga penampilan sejak dulu kale ke...

biase ar kan asri...
takpe sbb dia support ko beli sume..

Awards ~~thank you!