Saturday, September 26, 2009

Moist chocolate cake ni memang sedap!


Takyah la saya nak bebel panjang2 di sini..sape2 yang nak tempah kek ni dari sini saya memang recommend sgt2...sedap k! hati berbunga2 di pagi raya kerana dapat makan kek coklat yang sedap...tetamu2 pon puji!

9 comments:

Jiey^Mien said...

Nampak pun sedap..

zarin said...

chocolate cake ;-)
hmmm...i love it!
nampak pun sungguh lajat

senioritasara said...

sukaaaaaaaaaaaaaa...nakkkkk boleh pos ke miri?ehehehehe

MeL said...

leleh tgk cake tu. auntie nani nye kuih2 raya pun sedap. paling sedap kuih choc crumpy. nyesal xorder 2balang.

SOHO Mama said...

I ni kalau anything chocolate..I loike!!
Orang yang membuat kek ni pun such a pretty lady! Very impressive..!

Nurhayati said...

wah wah wahhh suka moist choc gak..
pekata bawak datang umah kan kan kan

MamaDamia a.k.a Haiza said...

nampak pun dah sedap giler...psst berapa harga kek ni ekk?...ingat nak tempah tuk open house nanti...nyum..nyum...nyum

Farah said...

jiey:memang sodap!

zarin:hehe i pon suka sgt!

sara:ekeke tu kena tanya tuan yang buat ler

mel:ye ke?tahun dpn kena order 2 balang jugak!

kak millie:haah..mcm kak millie jugak..ade bakat dan cantik!

yati:ekekek kena tempah lagi la nampaknye

mama damia:murah jugak..2 kg-RM60...

mummy_adam said...

huhu.. sedap nyer..

Awards ~~thank you!