Thursday, September 3, 2009

Sentap!!

hahaha entri sentap skit ari ni...

saya rase saya ni kalau tinggalkan komen kat blog orang takde la niat tu nak menyakitkan hati tuan punye blog...tapi kalau terasa atau mmg hati tu asik nak rase orang dengki dengan die je... saya tak tahu la kan...sbb semua orang ade hak nak cerita ape pon kat blog masing2....kisah kain dalam pon leh cerita cuma orang menyampah ke tak menyampah nak baca tu lain kire laa...tapi saya ni kalau saya menyampah kat entri tu..saya takdela komen atau kutuk sbb sekali lagi alasannye iaitu hak masing2 la nak cerita ape kat blog masing2 kan....


dahla saya pon malas nak jengah dah blog tu...hahaha...bulan2 pose ni tak elok sentap2 ye dakk..

25 comments:

ezan said...

betul3x.. ezan pun xsuka kalo org2 yg dok busy body komen yg xbernas & x diperlukan kat blog kita.. rasa cam eeeeeeeeee... blog kita kita punya suka la kan???? kalo xsuka xyah baca.. hehehehe..

mrsharis said...

isk..isk..isk..ada juge yg berfikiran negatif kan..
(jom..jumpa kt sogo malam ni) hehehe

Fid said...

dgn penuh kepoci di ptg posa ke 13 ni akak mai terjah....adakah blogku dlm senarai itu
jika ya silalah beri teguran membina....terima kasih
tp pk2 balikkan..rasa mcm malas ja nak blogging hahahhaaha

Hanz said...

alamak! farah naik hangin daaa...ish2, jgn layan lagilah orang camtu, habih boreh jer. Macam2 manusia kat atas muka bumi ni.Layan Afif yg comel lagi best! :P

Drama Mama said...

bawak bersabar bulan2 posa nih. hope it's not me hehehe

Ummi Salsabila said...

aduih,takut dgr citer komen2 bernanah ni.ari tu kat blog k.intan...seram je.farah, cheers..jom shopping.lalalala..

Ann said...

siapa iteww...akukah..? nahi²...tak penah marah sesapa yg bagi komen pong takat nih...

Dayah said...

Farah..apsal ek....sbr2..kalau saya, saya mintak maaf siap2..

Yan said...

sabar sabar... sayang posa tak?? hehehe

liana said...

Alamak..ye ker farah..sapelah yg wat kije x elok di bulan ramadhan nikan...hari tu blog kak intan n myra kena..derang ni x der kije agaknya..(bukan saya kan farah?kalau saye,saye minta maaf awal2 ek)

yaya said...

hah farah blog sape tu? kekadang kita tak menyangka ape yg ditulis bleh menyakitkan atau kecikan hati org lain. Kpd para pembaca blog saya jgn kecik2 hati yeh teruskan membaca....

mummYaeesh said...

blog sape tu uols?? ada kah blog ku?? adeh..jgn la sentap..singgah selalu yek.. hiks

MeL said...

kenapakah? alahai, i pn ada gk sentap ngn a few blogger (not in my bloglist) yg i rasa cm krg ajar je reply comment. so i mmg xadd org cmtu.

senioritasara said...

manusia,....bukan mulut org je kita xleh tutup...tgn org pon kita xleh ikat.heeeeeee...anyway....i da beli ogawa eye maasager tu,thanxxxxxxxx..mmmuuuaaahhh

semut-terbersin said...

whoaa..adekah aku? aku ada tersilap kate kah? sori farah kalo org yg dimaksudkan itu adalah aku..kalo benarlah aku, sesungguhnye aku tak bermaksud pon mahu menyentapkan kamu...

Intan said...

Sabarlah farah...setuju sgt kalo kita tak suke n3 tu or what then better jgn comment kan ;)

Mommy Lyna said...

wahh apekah yg berlaku nihhh

farah, next week hubby outstation, jom buka posa kat dataran sunway.

hehe. yo yo aje.

Elyn said...

sapa plak tu??? i ke farah??

fizamior said...

sabar la beb... jgn dilayan orang2 yg camni...kesian ko..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sabar laa farah erk..manusia ni memang macam2 ragam..harap aku tak pernah sakitkan hati ko dan orang lain :)

pu3mawar said...

Farah;
apakah yang berlaku....
adaka itu lalat? langau...?
atau yg sewaktu dgn nye...
setahu akak farah rajin komen
cuma akak ajer yg jrg komen...
herrrmmmm mcm nak kepochi sket... blog saper ka itu?

lin said...

aik..napa ni farah? ada org buat awak sentap ke? huhu..dorg ni kengkadang dengki tau nengok kita happy..klu tak suke,jgnla baca kan..ni blog kita sukati kitala nk tulih apa..haish..saba je la..bln2 pose ni la nk cari gaduh.huhu

isabelle said...

sabar..sabar...

org tu x posa kot... tu yg emo terlebih tu.hihihi

Cikpid said...

farah marah...heheheh

sabo..sabo..sape buat ko marah ni?/aku rase kan..ko ni kalo komen kat blog org sweet2 jek..xdelaa mnyakitkan ati..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

huhu i tertinggal keretapi..sabar2.

Awards ~~thank you!