Tuesday, September 8, 2009

Electrical engineer -to-be

Isk budak sorang ni...penat tau nak kutip afif skang....kadang2 terselit bawah meja...kadang2 bawah kerusi makan...yang terbaru plak suka sangat pergi kat tempat2 yang banyak wayar ni kat sebelah kabinet tv...

iskkk budak bertuah ni..bahaya laaa!!! penat tau mama ni jerit...takleh leka kejap...die dah sibok gigit wayar2 tu...

semalam die sibok nak jadi engineer sampai badan terbelit2 dengan wayar2 tu..haa pastu nangis la sebab tak tau camne nak lepas...eiii sabaa jelaaaatu buat muka sedih la kunun sebab tak dapat nak lepaskan diri hahahaha...

23 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hahaha..so cute :)
muka tak bersalah gituh

fizamior said...

huargh huargh huargh!!!!! sungguh innocent muka afif tu.. xpe afif, bagi mama keje lebih2 sikit...afif tak salah... afif nk explore bende2 baru kan?kan?

:: m.u.n.i.r.a :: said...

siannya afif!
muka syahdu gile hehehehehe
jenuh berkejaran laa korang ek...

mrsharis said...

hahaha..dah terbelit baru nk ingat mama ek afif :)

pu3mawar said...

so cute afif nie...
tak pe tak per... biar dia explore lagi...

mancet said...

hahah comel je afif buat muke cmtu

liana said...

hehehe...kiutnya afif terbelit camtu pastu wat muka x bersalah...hannah pun dulu camtu gak farah...siap dok atas astro punya decoder lg...

Lady of Leisure said...

bila dah mula merangkak ni jenuh nak kepung kan hehe.. nanti skit hari lagi dah mula berjalan, panjat tangga.. hehe..

yg bestnya dah terbelit pandai dia buat muka kesian nak mintak tlg kat mamanya.. hehe

iedaLUVsham said...

wakakak!!! bagus2 nak jadi enjinnyo ek ;)

atulhani said...

wayar2 elektrik tu bahaya la farah.. jauh-jauhkanlah dari afif esp dia dh start explore everythings tu.. hehe..

fid said...

nak oii
bahaya tuuhh
ni wireman nih!!!

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kak Farah:

first response saya?
gelak!
hahaha.
dengan muka e-nesen itu.
dah pandai belitkan diri.
pastu nangis.
memang nak kena cubit kan.
hahaha.

p/s: mana la dia belajar hobi tu. saya tak pernah pun teringin main dengan wayar masa kecik. adoi.

Ummi Salsabila said...

hua hua...siannye terbelit2 da..aufa pun dulu sk men wayar.

skng keje asek men tangga.kutip die kt tngga je..huhu

Hasliza said...

macam2 ragam afif..dah besar ni mcm2 laa dia dah pandai..:)..

senioritasara said...

afif..awak sgt chomel yeee

p!nkerton said...

adoi la sama mcm athirah! main wire ni mmg feveret dia lah! sorok camne pon dia tarik jugak isk isk. bahaya kan sbnrnye :(

isabelle said...

giler kejam u farah.
anak tgh berselirat mcm tu, dia gi amik kamera dulu, baru selamatkan. hahaha

tapi i pun ada buat mcm tu.
adam dok syok2 main fon kat hotel, tau2 je..."mama..mama..." (dgn muka cemas) haha. pdn muka.

Farah said...

eliss:mmg..saba jela tgk muka die tu..

fiza:hahaha mmg lotih la mama die..

munira:haha pandai buat muka syahdu tu.

liya:aah pandai lak panggil mama..

kak putri:haha explore tmpt2 bahaya tu..

mancet:aku rase cam nak picit2 je tgk muka kesian die tu..

liana:hahha sian decoder astro tu..

lady:aah..kalau ade kaki esok lagila lotih..

ieda:enjiniyo tak bertauliah!

atul:aah jenuh aku dok alihkan..die pergi gak situ..

kak fid:huhu mmg bahaya!

shahrul:hahaha memang.tgk muka enesen tu nak marah pon x jadi..

US:nasib baik umah kami takdak tangga..kalau tak jadi aufa gak lani..

liza:haihh..mmg byk ragam dah..

sara:hahaha nnt tunggu anak awak plak esok time die dah start explore mesti comel jugak!

fatih:anak2 kite balas dendam ke sbb mak die tak jadi engineer hahaha

isabelle:hahahah kejam sikit je..jenuh aku lari amik kamera hahaha

p!nkerton said...

hahahha oppps sensitippp tu ;p

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

hahaha..muka cam tak bersalah langung. di tak tau dia buat benda bahaya tu. mau gugur jantung mak dia.

Cikpid said...

hahahha..aku x tau laa ape bestnye wayar tu..

Afieq pon sama laa camni..di mana ade wayar..kat situlaa yg die tuju..

tp lawak gmbr Afif terbelit nih

Elyn said...

hahah berbelit2 la wayar tu afif.

kalo wafiq i ckp apa tau farah....."mummy x mo wafiq nyer rambut tegak2 kang x hensem. dah kuar dr situ" ekeee

Farah said...

fatih:opps! sowwyy..

mama miya: hahaha mmg nak gugur jantung menengoknye..

cikpid:isk pelik tul kan..suka sgt ngan wayar..

elyn:hahahaha boleh i cakap kat afif mcm tu jugak!

Awards ~~thank you!