Wednesday, September 16, 2009

Iftar @ TGI dan BORA ASMARA

Mood nak buat kerja dah takde ok! dalam otak dok pk nak susun kuih raya dalam balang...nak ambik baju raya ..ha sume pasal raya jela..

Sebelom entri ni jadi entri basi..baik saya post cepat2...

Tempat kejadian pertama:BORA ASMARA ,Kg Sg Penchala.

Event berbuka pose bersama opismate..tak semua nak join sbb yg lelain non-muslim..yg muslim hanya beberapa kerat je..

kualiti makanan...tak berapa sgt..lauk2 ada yang dah sejuk dan choice makanan tak byk sgt..tapi untuk 40 ringgit buffet kire okla kot..

tgk afif dah pandai menggatal k...suka btul die ngan opismate saya ni...siap nak kiss lagi...amboi ikut pangai sapa ni afif??Tempat kejadian ke 2:TGI Friday ,Pavillion

Niat asal nak belanja daddy makan kat Tony Rhomas tapi fully booked la plak ari sabtu tu..so 2nd choice adalah TGI...ni kire celebrate la saya dapat gaji baru bulan september ni..selalu daddy je belanja..sekali sekala mama la plak..
kualiti food..takyah cakapla..mmg sedap dan berbaloi...daddy cam biasa mesti amik steak..dan saya plak orang kampung tak reti nak potong2 steak ni (series kalau saya potong mesti bising bunyi ketung ketang!)..so saya order pasta je hahaha..senang!

chocolate brownies with ice-cream sangat yummy!
amboi panjangnye muncung!

15 comments:

Lady of Leisure said...

femes yer bora asmara ni.. slalu dengar nama ni...

yaya said...

i bru perasan yg afif ni byk ikut muka maknya...

Anasfadilah said...

Kampung Sungai Penchala la farah..heheh

kampung saya le tu..nenek saya duk situ :D

fizamior said...

selamat hari raya to u & family too... maaf zahir & batin..
hati2 balik kg ye...

eh tak lah yaya, afif byk ikut muka daddy dia... :)

adianiez AIDA said...

coklat brownies !!!
sedap nyer.
bora asmara --> glamer.
tapi tak pernah gi lagik.
takde tourist guide.

Elyn said...

tgi nyer brownies setap tuuuuu

Cikpid said...

gulp gulp gulp..gmbr makanan tu buat lapar jek..aishhhh....

Drama Mama said...

walaupon tak puasa, i tetap drooling tengok gambar makanan tuuu haha

sedapnya afif minum orange juice!

semut-terbersin said...

sama laa!! aku dah takde mood nak keje!! mood raye je dah nih!! tp tamo laa amik cuti awal2, banyak sangat kang aku cuti..abih cuti.hahaselamat beraya farah! maaf zahir batin yeh..sori kalo ada comment2 aku yg menyakitkan ati ko ek..

CuppyCakeMommy said...

choc brownies with ice cream..??..alamak...mengidam la..aiseh ni kena pergi beli secepat mungkin ni..hahahah

azzamoro said...

sedapnye tgi. lame dah tak pi...

Intan said...

Hu hu...mana afif blajar nie ye mummy nya...ekeke. Nie mesti "kes" melihat kemesraan ibu dan ayah nya nie kot...ekeke.

Anyway Intan nak ucapkan Selamat Hari Raya to Farah & famiy.

Maaf zahir & batin ye :)

Luv...Intan!

isabelle said...

huiks selama ni i wonder...camna le bora asmara ni.so, u rasa ganaz x tmpt tu?
(berangan nak mkn masa anniversary)

Farah said...

lady:agak femes jugakla..

yaya:ye ke?hehe mekasih!

dila:keh keh keh saya sudah btulkan..hehe marah org kg nnt yer..

fiza:selamat hari raya tooo!

aida:hehe leh google aida..dekat kg sg penchala,sebelah taman tun.

elyn:aah sampai tak larat nak abiskan.

cikpid:aku pon sama!

ila:selamat hari raya too! hehe sama la kite!

cuppycakemommy:hehe sila2

azza:takpe azza lagi sedap makanan kant batu pahat tu..

intan:ekekke opss!

isabelle:kalau ala carte punye food ok..i pon pernah makan..tp kalau buffet ni cam kureng sikit.

Nurhayati said...

choc brownies tu mmg feveret weh.. sangat sedap.. ada eskrem tu lagi lakan wat meleleh.. tapi kitaorg tak dapat menikmati makanan ngan aman..sebab si zara dah conquer huhuhuhu

Awards ~~thank you!