Wednesday, September 16, 2009

Mood raya sudah kembali!!

2 3 hari ni asyik entry sakit je kan..alhamdulillah berkat doa dr blogger2 dan kawan2 kami dah makin sihat..thanks yer!

Mood raya jugak sudah kembali wehooo!!

lagi 4 hari nak raya..kejap je kan rasanya...prepration raya plak ala kadar je..tp kami seronok sbb tahun ni beraya bertiga!!

untuk daddy dan afif punye baju melayu dah lengkap siap dengan songkok....baju jalan afif pon dah beli 3 pasang..cukupla kot..tiap2 bulan pon beli baju baru die...mama punye baju raya plak sepasang je k!! hahaha actually dah ade 2 pasang baju baru pakai mase kenduri baru2 ni...baru pakai sekali je...kire ade 3 pasang la untuk raya tahun ni..cukupla tu..

untuk adik2 yang bersekolah (yg dah kerja beli sendiri la!)..dah siap sorg sepasang...untuk mak..handbag dah siap beli..huwaaa saya jugak yang takdek handbag raya!!!

untuk rumah plak...kami hanya beli karpet baru eh bukan karpet ape ke namanya yang trend skang punye tikar kayu tu.. haa siap berkaler2 lagi....karpet semua dah simpan sejak afif dah pandai merangkak...sarung sofa dah basuh...tinggal langsir je belom cuci..akan di buat jumaat ni!

kuih raya separuh dah ambik ...lagi separuh on the way....saya tempah kek dari sini .pic pon dari situ juga..

Tak tahan tgk chocolate kek tu...macam memanggil2 je suruh beli...jumaat ni baru nak ambik...harap2 dapat bertahan sehingga pagi raya hahaha..

Hari baik bulan baik ni...saya nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI dan MAAF ZAHIR BATIN.... mane la tahu entry2 saya ade yg buat org terasa hati atau komen2 saya yang tidak di sukai hehe...sesungguhnya niat saya berblog sekadar utk suka2 serta share life saya yg takla se'happening' mane ni serta menambah kenalan..

Hati2 masa drive dan kalau letih sila berehat k! saya mmg seriau la denga kemalangan time2 raya ni...harap2 semuanya selamat..

17 comments:

mamawafiy said...

yeah i'm the first this time..
saya pun dah dalam mood raya ni..keje pun mengong jer..hahaha.
btw, saya nak ucapkan selamat hari raya buat farah dan family tercinta..pohon maaf di atas salah silap terkasar bahasa terkecil hati sepanjang perkenalan kita di sini...hati2 balik kg ye...

MeL said...

alhamdulillah u & afif da getting better. i pn nk wish 'selamat hari raya, maaf zahir & batin' tp u & family! ;)

Jiji said...

Aku masih takde mood raya tsk!!!

Hanz said...

Farah..chedapnyer kek tue..maner2 jer ornag letak gambar makanan, mencabar betul!

Salam Aidilfitri to u too....

liwaniel said...

Alhamdulillah dan sihat dua2..

Selamat hari raya aidilfitri...

kek tu nampak sedap la

eiNa said...

slmt ari raye farah..
sedapnyaa kek tuu.. hurmmm...

ezan said...

Selamat hari raya farah... maaf zahir & batin... :)

liana said...

farah, selamat hari raya, maaf zahir batin yer...alhamdulillah sume dah sihat...blehlah beraya sakan smabil afif mengumpul duit raya...

Lady of Leisure said...

selamat hari raya aidil fitri untuk farah sekeluarga.. maaf zahir dan batin...
have a safe journey balik kampung ya..
:)

iEfa said...

samat ri raye tuk kak farah n family...ecited kan raye be3 :D

nwey mama tuh dh byk enbeg...tuh raye tkyah beli baru :p

Cikpid said...

aku dh x demngat keje dh ni..kepala ingat raya jek..

Selamat hari raya farah..maaf zahir dan batin k..kalo ade terkecil ati ke ape ke..

isabelle said...

adoi la...
bila nak dpt mood raya betul2 nih?
dah dgr segala lagu raya pun, dok rasa x best lg.
ni mesti sbb cuak x de baju raya lg.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Selamat berhari raya juga dari kami sekeluarga..

Ampun maaf dipinta :)

adianiez AIDA said...

sedap nyer kek tu farah...
aduhai...
aida pun niat nak beli kek la bawa umah MIL mlm raya tu.
tq for the idea.

iBu ZulFaQar RayYaN said...

salam ziarah..dahlama jadi SR..tapi harini nak wish...salam aidilfitri...:)

mrsharis said...

farah..selamat hari saya juga.
Minta maaf salah silap sepanjang kita kenal ni..
tk tau la bila lg blh jumpa kan.
Jemput la datang ke teratak hamba raya nanti

Elyn said...

lega dgr u dh sihat.... farah i pun nk ucap selamat berhariraya maaf zahir batin!!!

eh u blk kg mane??

Awards ~~thank you!