Thursday, September 24, 2009

Selamat kembali ..

eceehh dah ramai blogger sudah kembali ke alam maya hahaha kalau tak sunyi sepi je blog memasing....ade yg dah balik semula ke rumah dan ade yang dah start bekerja...saya pon baru je sampai ke rumah pukul 6 ptg td dari kuala berang..perjalanan ambil masa 5 jam..selalunye 4 jam je..kenderaan dah mula banyak..lori pon banyak jadi kena berhati2...

Esok patutnye saya bekerja tapi terpaksa ambik cuti sebab babysitter afif masih lagi beraya sakan di kampung..nak hanta kat mak stok susu plak tak cukup...

anyway..mood raya masih lagi ada....banyak lagi umah sedara mara yang belum kami terjah...kate raya sebulan kan!..afif pon tak habis lagi kutip duit raya ni hahaha....to poklong afif...cecepat balik terengganu tu...sian kat ma dok sebut2 nama poklong je bile ntah nak balik raya..and jangan lupa duit raya afif sekali yer!gamba ni khas untuk tatapan poklong...hehe rumah tokwan sudah transform menjadi casa impian..siap ade wallpaper ....kalah umah banglo!

10 comments:

MeL said...

samalah farah, xhbs beraya lagi. umah sedara2 lum gi lagi. harus pegi, mika nk collect duit raya byk2 hehe..eh, ur yahoo email ape ye? i nk add ym u ;)

Cikpid said...

wah..sakan yer cuti raya..

lps ni msti sibuk ngan open house lak kan??huhuhuhu

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani said...

hehehe syok cuti eek? demam raya tak abih lg.

we all kat sini hari isnin dah cam takpe pape..rindu lak suasana meriah di msia.

sya said...

syok cuti raya kan..
saya ni baru nak balik kejap lagi.. terasa berat je hati nih..
huhu

adianiez AIDA said...

farah, raya kat sebulan.
mana bleh abis beraya setakat 5-6 hari.
ziarah acara wajib!

Drama Mama said...

fuhh penat beraya okie! makan kuih raya sambil mengejar si kenit, what an experience ;-)

dah balik kl mesti lagi sibuk ya farah, open house kengkawan pulakkk :-D

Hasliza said...

aku no tak berenti lagi beraya..arini plak sedara mara fitri nak datang umah..aku ngan mentua buat kenduri kesyukuran tuk family kat umah..huhu..tengah fikir nak masak apa..

Jiey^Mien said...

kami dah slow down beraya..
satu family tak sihat.. sahut menyahut plak tu..
Start ngan hubby, me, and ian..
adohaii..

Farah said...

mel:hihi raya sebulan mel..sempat lagi

cikpid:aah cikpid takmo buat open house ke?

mama miya:hehe takpela yang penting kite dapat sambut lebaran dengan hati yang riang walau di mana sahaja cewah!

sya:hehe mmg syok!

aida:sangat setuju!

baizurah:hahha memang penat beraya ngan anak ni!

liza:waah seronoknye..ramai sedara mara memang bes!

jiey:alahai siannye..semoga cepat sembuh k!

U-jin said...

WOWO..siap ada walpaper lagiks..

Awards ~~thank you!