Thursday, September 3, 2009

Ogawa promotion!!

Ok nak buat iklan kejap...skang ni Ogawa tgh buat online promotion skang sempena raya ni...

ok 2 item yang menarik minat saya iaitu..

Enviro Vacumm
..bercita2 hendak menvacuum karpet yang ade di rumah sempena syawal yang mulia hehehe tp harapan mcm tipis je dpt beli vacuum ni..

dan

Omron Digital Thermometer....thermometer afif skang ni mcm tak berapa accurate la...mmg elok sangat la bertukar ke ogawa...dan murah plak tu..


senang je nak dpt harga murah ni..print voucher ni dan bawak ke Kedai Ogawa berdekatan...cepat ok! promosi sampai 30 september 2009 je!

12 comments:

senioritasara said...

naaaaaaaaaaaaalkkkkkkkkkkkkk

Lady of Leisure said...

vacum tu menarik perhatian betul la.. hehe...

Ummi Salsabila said...

farah,nak vacuum tu...:)

Ummi Salsabila said...

farah,pront voucher then pi ogawa branch yer.

vacuum tu mcm specialla.dr 1k jd hage cmtu.

Farah said...

sara:amik amik...sila sila

lady:aah gile turun harga kan..

US :aah bawak voucher tu pi ogawa boleh dpt price tu.

fizamior said...

wah!!! hoye! hoye!

Elyn said...

farah i ade termometer tu.... x pakai pun. u nak tak??

Farah said...

fiza:ape yg ko seronokkan itu?

elyn:kalau lagi murah i nak! hahaha

:: m.u.n.i.r.a :: said...

wah harus ku print gak nih..
gila laa..banyak sgt sale time2 raya nih!
rambang mata di buatnya
sumanak beli tau....

Drama Mama said...

wahhh murah gak harga vacuumnya ya.apa lagi beli laaa...kalau tak beli rugii. sbb time promotion ja murah kot eh.

thermometer tu untuk letak kat dalam mulut tu eh? irfan guna ear thermometer, so far alhamdulillah accurate lah. tapi yang ogaza tu nampak cam best ehh...

pu3mawar said...

farah, akak da beli termometr tu... mmg best... tapi stok pun da tak bnyk...

Farah said...

munira:sila2

baizurah:hahaha alamak cam tak dan la nak beli..byk bende lain kena beli dulu..

kak putri:waah cepat btul akak p beli hehehe..agaknye ramai dah yg beli tu sbb tu stok pon dah tak byk.

Awards ~~thank you!