Tuesday, September 22, 2009

Tak sedondon pon takpela...

Kalau kat kota damansara...nak dapat connection HSDPA memang sangat payah k!!...tapi kat kuala berang ni senang2 je saya dapat connection HSDPA dan 3G hahahhaa mokcik suka!!!! boleh saya sambung berblog....

hari ni dah raya ke-3....kami sampai kat kuala berang pukul 2 pagi tadi..sakan kami beraya tahun ni..walaupon tak dpt nak ambik baju raya yg di tempah..tapi saya dapat carik sepasang baju raya di SACC Mall pada malam kedua sebelom raya...thanks sgt2 pada yang recommend..memang kat sana baju lawa2!!!

Tapi baju yang saya dapat tak sedondon dengan kaler baju melayu afif dan daddy...yang saya berkenan adalah baju ini..kaler kuning!
hahhaa takpela tak sedondon pon....kami happy juga di pagi raya...tahun depan husband saya kate...beli jela..takyah tempah2 dah..

16 comments:

Drama Mama said...

lawa lah baju! takpa tak sedondon tatap bahagia :-D i pon tak sedondon tapi pakai tudung bagi sedondon..

selamat hari raya yaaaa

U-jin said...

baju lawa cuma x sedondon ..xperlar janji hati sedondon,,,tul x...selamat hari raya maaf zahir batin

Elyn said...

farah cntk la bj kaler kunin tu... Ok tak rega dia?

Farah said...

baizurah:keh keh keh..i pon cuba carik tudung sedondon jugak..

kak u-jinn:selamat hari raya juga!raya mane tahun ni?

elyn:harga ok jugak sebab manik2 banyak dan kain die elok...saya dpt tawar sampai 350

NisS^ImmEr said...

haha..jauh gile warna baju..tp takpe..kegembiraan tetap terpancar di wajah masing2..bukan baju yg dijadikan ukuran kebahagiaan..ewahh..btw, bj tu cun ok.

Nurhayati said...

hihi cantik baju.. eh kira sedondong juga la tu.. sbb kuning ngan ijau kaler nak sama ngan kumpulan yg sama kan.. kalau tak salah la hihihi takde la lari byk sangat.. ;)

senioritasara said...

encem nyeee afif baju biru...ala farah...i pon tema rojak hihihi....tetap happy.beraya di perantauan lg..

azzamoro said...

sakan ko raye.. bile balik kl neh...

izan ishak said...

farah...walaupun xsedondon...tapi dpt juga beraya sakan ye....bestnyeee...

afif sangat comel!!!

Dayah said...

wahh..cantik baju..biar pun tak sedondon..saya tahun ni pun tak sedondon..ni smua abi dia la..lewat cari baju..dah tak dpt yg berkenan/..
selamat hari raya FArah

Cikpid said...

kehkehkeh..x sedondon pon xper..cung jugak..anyway..selamat hari raya farah..

semut-terbersin said...

lawa lah baju ko farah!! aku suka manik2 kat leher ngan lengan tuh!! wah!! thn depan pon aku mo laa carik cam gini!!(mak aih thn depan..lama lagik)

Farah said...

niss:ecehh ayat takleh blah hahaha

yati:hahaha okla tu hijau kuning=negeri kedah hahaha

sara:ekeke yang penting happy!

azza:sudah balik!

izan:haha raya mesti sakan punye!

dayah:hehe biasala tu last minit mmg payah nak carik yg sedondon..

cikpid:selamat hari raya too!

ila:hahaha jom kite sopping di sacc mall plak !

SOHO Mama said...

Alaaa takpe..tetap cun :)
Mcm I ni, makin bertambah anak, makin mak tak kesah sendondon ke tak kihkihkih :P

mummy_adam said...

xpe.. tetap cun, n baju pun sgt chantekss..

Farah said...

kak millie:makin banyak anak makin tak kisah dah ek hihi

ena:mekasih!!

Awards ~~thank you!