Monday, September 14, 2009

Takde mood~~

saya masih lagi bercuti hari ni...tekak masih lagi sakit..afif plak dah meleleh hingus huhu...sian btul tgk die....malam tadi meragam dan muntah2...saya pon tak sedar pukul berapa kami tertidur...selera makan die pon kurang tapi selera susu bertambh...agaknye tekak afif sakit tu yang asik nak minum je..

banyak benda yang saya nak blogkan tapi masih takde mood...nasib baik hari sabtu yang lepas saya dah sempat shopping raya..baju daddy n afif dah setel...tinggal baju saya jela belom lagi..tp mood na menyopping baju sendiri macam takde je huhu...

17 comments:

Drama Mama said...

oh samalh kita farah baju raya sendiri tidak dishopping. nasib la ada etmpah dua baju, kira okie lah tu. tudung pon tak beli lagi tsk tsk tsk

MeL said...

get well soon afif, mkn ubat ye..nk raya ni. nnto collect duit manyak2 k ;)

iedaLUVsham said...

rehat2 la dulu, nnt kalo dh sihat, dh ok baru berblogging lik ek ;)) take care ;)

Hasliza said...

banyakkan rehat yer..masa afif tido..ko bolehlaa tido sama..insyaallah cepat sembuh..

Jiey^Mien said...

dear, get well soon yea..
jgn lupa amik supplement..
=)

Nurhayati said...

siannye Afif.. kalau tak sihat lagi tu better checkup lagi skali yer.. get well soon dear.

shopping raya kita pun sama.. tuk maknye alakadar je..tak beli pun takpe.. tapi tuk anak laju je.. hehe

fizamior said...

ala..ciannye 2 beranak nih.. rajin2 mkn ubat & get well soon!!

yaya said...

speedy recovery both of u!

mummy_adam said...

get well soon yer dear :) rajin2 makan n makan ubat..

Lady of Leisure said...

soping baju ni takleh buru2 kan.. kene slow cari baju.. mesti akan jumpa yg berkenan di hati..

yatie chomeyl said...

get well soon babe, nanti kalau still demam mmg btul2 xde mood la nk beraya.

Intan said...

Alaaa kesian nya kat afif....mudah-mudahan dia sihat sebelum raya nie.

Spi ibu dia pon dah tak de mood ye...hopefully things get better for both of u :)

liwaniel said...

alahai tak sihat ye dua beranak ni..semoga cepat sembuh ye

kaseh.alphalipid said...

salam..
get well soon yeah.tk syok kalau sakit2 time raya:)
nnti dh ok...brus eronok berblogging semula:)

ezira
http://kaseh-alphalipid.cc

azzamoro said...

farah..hope cepat sihat..:)

UmmiKhayra said...

Jaga kesihatan elok2... skrg ni macam2.. better rehat betul2 kat rumah... :)nanti dah raya dah sihat... :)

mancet said...

ala siannye korang,get well soon ok!..nak raye ni :P

Awards ~~thank you!