Friday, October 9, 2009

Afif dah boleh duduk!

yeayy! ok mama die excited terlebih sebab nak tunggu dekat 10 bln baru afif leh duduk..anak org lain 6 bln dah pandai hahaha..

nak bolehkan die duduk tu..banyak kali gakla tertonggeng..terjatuh..macam2 laa cabarannyaa..sian anak mama..tp practise makes perfect kan!....skang sudah pandai balance dan tak jatuh menyenget lagi :D

so skang ni makin senang nak bg die makan dan mandi...gamba mandi je sempat snap..gamba duduk sambil makan tak sempat nak ambik sebab bateri kamera sudah kong..
tepuk2 air dulu..oh tak bahaya ni...
sian kat otromen tu kena mandi jugak...
haipp..nak keluar plak yer..

14 comments:

Drama Mama said...

oh dah mula duduk mula nak la nak explore macam2 ehhhh..hehe..bravo afif! usaha tangga kejayaan :-D

Cikpid said...

yeay..dh berjaya ddk ngan jayanye..

syabas mera beta..syabas..

fizamior said...

hooray!!!! congrats afif!!!!
dah duduk dah dia.. pasni blh terus berlari plak...hahahaha... tp klako la otromen pon kene paksa mandi jugak.. cian otromen tu, dia x mandi la afif..

Elyn said...

cayala afif!!!

ha apa lai afif tepuk kuat sket air tu bagi mama awak basah. kite pun slalu buat camni sampai mummy kite basah hihi

-wafiq-

Nurhayati said...

hihihi comel Afif.. bravo2x dah bole duduk.. umpan dia macam2 toys dlm tu confirm tak nak bangun..pastu taknak kuar dah hihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bab yang nak kuar tu kena extra careful :)

liana said...

horey to afif..pasni tunjuk kat mama afif berjalan n berlari plak tau.hehehe

aryanie fairuz said...

cayalah.. tapi kena hati2 jgk, sbb anak saya masa mula2 pandai ddk.. die sengaja jatuhkn badan die ke belakang, dh berdentum kena lantai..

Hanz said...

he,he, nasib baik x censored! careful tau afif..

Mrs. Kown said...

i adam baru nak belajar meniarap, baby lain 3-4 bulan ada yang menerap dah. hihihi. montot ngan pipi adam berat sikit kot. kuikuikui.

taperlah, asalkan mereka capai sudah. speed and rate babies kan lain2. ;)

Lady of Leisure said...

waaaaa... syoknya dia main air..

zamnzara said...

from my exp kan, jgn ckp like...eh, kenapa afif tak duduk lg ni. nanti takut jinx. hehe...tu i la.

isabelle said...

asal x tumbang ke belakang, kira ok la tu.

err..sib baik gmbr yg u letak tu censored. pandai la bubble tu dok kat situ.hahaha

yatie chomeyl said...

yea tepuk tepuk, afif dah leh duduk dgn sendiri..berdudukari..hehhe

Awards ~~thank you!