Wednesday, October 7, 2009

Bernafas!

fuhh lega! tender dah hantar..baru boleh tarik nafas sikit...kalau tak terkejar2 saya dibuatnya..sebab saya taknak stay lewat2 sangat sampai malam....

oh ade yang tanye saya kerja construction ke? bukan..saya kerja bidang IT...dulu orang teknikal..tp sejak dah ade anak ni saya dah tak buatla kerja2 teknikal..masuk plak ke line procurement n sales....hahaha lari jauh jugak tu tp nasib baik saya ni cepat pick up haha masuk bakul angkat sendiri btul! ok jugak kerja ni..boleh bawak kerja balik umah....kalau kerja teknikal macam dulu kena support kat customer site..balik malam2...takleh sambung buat kerja kat umah..

bila petang je pikir nak balik cepat sebab nak main ngan afif hehe..mane leh tahan kan..tengok anak mengekek2 gelak bila kita bergurau ngan dia...pastu bila kita tgk tv....die sondol2 kaki ke badan kite ajak main....kite yang letih balik kerja ni pon terus jadi tak letih...dah la tu makin besar makin manja...lagi 2 bulan lebih afif dah nak setahun..haih kejap je..bila tengok gamba afif mase baru lahir..rasa sayu sangat..kejap je masa berlalu...



afif mase baru lahir macam rupa anak cina!

15 comments:

MRS. K said...

keje dah setel, leh la keje kan blog plak..hehe..

Elyn said...

ha apa lagik farah cepat la updet heheheh

Lady of Leisure said...

wah rasa lega bila keje setel kan..
ala cutenyer afif.. geram tengok...

afif cepat suh mama update blog hehehe..

mrsharis said...

lahir2 jer dah tembam c afif ni :)

Nurhayati said...

tue la cam anak cina..

isabelle said...

uish...lain betul muka dia dulu ekkk?

sis_nita said...

salam kenal dik..

salam ziarah blog ni yerr :)

Drama Mama said...

haaa alhamdulillah. dah bole bernafas hihi...serious amcam anak cina la afif ni masa lahir, mama dia suka tengok cina cina time peknen kot? haha

Cikpid said...

btol laa farah kejap jek ms berlalu...

hehehehe..mcm rase nk baby lagi tak??aku ade rase camtu..tp takut laa..takut sbb operation kan dulu

fizamior said...

wah!!! afif, tembamnye!!! aah la mata sepet sket, muka bengkak sket..hihihi...

yatie chomeyl said...

lega kan bila dh settle kije yg menganggu tumpuan utk berblogging hehe..

mummy_adam said...

a'ah.. mcm cina, mcm muka u lah farah

MeL said...

bam2nye afif ms lahir..comel! mata sepet. geraammmm ;)

Farah said...

mrs k:hehe btul tu!

elyn:takde idea la plak!

lady:hehe tunggu idea dtg ni

mrsharis:aah pipi mmg tembam

yati:kan!kan!

isabelle:aah..lain

kak nita:mehla singgah selalu

baizurah:suka tgk citer korea!

cikpid:aah takutlaa..sabar sikit la ek

fiza:hehe aku pon pelik nape muka die bengkak..

yatie:hihi btul..terganggu tumpuan kejap

ena:hah?ai mcm muka cina gak ke?

mel:hihi tembam bab pipi je tu

mancet said...

bestnye ko dh free dh boleh berblog,aku gak busy :(

Awards ~~thank you!