Wednesday, October 7, 2009

Dah tukar!

Perasan takk ape yg sudah bertukar di blog ni??? alaa sah sah la perasan kan..saya dah tukar header baru!!

comel tak?? sila cakap comel nanti mama emma marah hahaha....ok saya tempah dari mama emma...sebab saya memang sepatah haram tak reti design2 ni..nasib baik pandai sikitla nak guna photoscape untuk edit2 gamba...

ok dah nama pon ni blog mak budak..... anak la jadi fokus utama...saya suka header ni..simple n nice....kena plak ngan background yang putih...

so sapa2 mahu tempah..sila message mama emma k! harga pon murah beb!

12 comments:

Lady of Leisure said...

wah cunnya..
kalau nak tempah header ala2 spa supaya matching dengan blog lady tu leh gak ke? hehehe..

MRS. K said...

cantik..cantik... i loike

Elyn said...

cantik la!!! siap ngan muka afif yg cheeeeeeeky tu heheeheh

izan ishak said...

farah...canteknya!!!
izan pun xpandai laa nak buat header cantek camtu...

Nurhayati said...

sangat cantik.. nak plak buh afif kat situ kan.. hihihi
aku je takde header.. haha

precious innocent said...

alhamdulillah tletak cantik header tu.. thanx ya farah sbb sudi jd customer kami.. walaupun tlajak dateline... keadaan x mengijinkan.. huhu...

-mama emma®-

e.l.i.s.s.m.i.e said...

chantek :)

^wirda^ said...

header bersifat noti..
mmg muka2 korang laa si anak itu..ye laa..dah anak korang kan.hahaha

Hanz said...

shanteks! kelaskan mama emma punyer air tangan? he,he...me pun x sabar nak tukar layout yg lagi kemas..dah dalam waiting list, huh ramai tengah q tu kay...cepat2 kalu saper2 teringin..

yatie chomeyl said...

mmg kije mama emma cun abes...tu yg ramai beratur nak dptkn design cun melecun mama emma tuh

Dayah said...

cantik....ni yg nak buat p tempah dgn mamaemma ni..tapi list dha ramai..nanti la..

Farah said...

lady:sila tujukan soklan kepada mama emma..alaa mesti boleh punye kan mama emma?

mrs k: thanks!

elyn:tu je la gamba elok yg ade hahaha

izan:pila tempah kat mama emma..saya pon tak reti hihi

yati:takpe yati..blog mu takde header pon tetap di minati sebab byk gamba zara!

mama emma:hehe takpela ..paham2...saya pon bukan rushing2 sgt..hehe elok je kan header tu terletak..pandai mama emma design!

eliss:thanks!

wirda:hehe notti ek...eh hang buat bisnes photography ke?

hanz:aah mmg kena tunggu la sikit..tgh laku servis mama emma skang hehe

yatie:hehe btui2

dayah:takpe tunggu sekejap je..tak lama sgt

Awards ~~thank you!