Tuesday, October 6, 2009

Qada'

Saya sangat sibok meng'compile'tender document yang tebal....nnt saya qada' reply komen dan blog hop yer bile kerja dah siap..

have a nice day!

6 comments:

Hanz said...

Blogging pun bley qada' yerks..he,he...ader2 jer.. :P

Nurhayati said...

ya gigih membuat tender hihihi

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku dah lama tak reply komen dalam blog..M sedang menguasai diri aku..

aku tau perasaan mengcompile tender doc tu...(keja lama)

seb baik skang, kat uitm aku buat analisa tender plak ..hahahaha

azzamoro said...

aku pun dah lame tak reply comment kat blog. bukan bz..tp malasnyer..haduihhhh

Drama Mama said...

hehehe qada jangan tak qada. farah ur in the construction line eh?

fizamior said...

bebeh!!haku tgh penyakit malas nak berblogging + byk giler keje beb...dem!! tak sempat aku nak bloghoping & leave comment

Awards ~~thank you!