Wednesday, October 21, 2009

Pelik!

Saya peliklaa..apesal orang addicted main farmville di fesbuk??

ape ada ngan farmville?? cuba terang sikit kat saya...hari tu ade budak opis saya cakap fesbuk takleh nak login satu hari..pastu muka macam nak nanges sebab habis tanaman die semua mati..hahahaa

ok maybe saya bukan orang yang gila main game sejak dari sekolah atau zaman u..husband saya pon sama memang sehati sejiwa....kami layan anime,muvi dan drama series je....tula hobi sampai skang..

saya plak hanya minat main sudoku....siap saya leh beli buku sudoku tu utk main plak sebelom tidor (mase takde anak dululaa skang nak buat..tak sampai 1 round dah zzzzzzz!) ...hahaha sebab tu saya rase afif suka kerut2 dahi macam berpk bila tidur sebab saya suka main sudoku mase mengandungkan die..

saya memang pelik..sila la goda saya utk main fesbuk!

22 comments:

Cikpid said...

hahah..dulu aku suke main barn buddy..lps tu skang dh x minat sgt..

aku sgt kaki game..tp game kat fesbuk ni aku x jln sgt plak

Lady of Leisure said...

wakakaka...
toksah layan la fesbuk tu farah..
lady pun tak layan..
wakakakka...
tak jadik keje nanti jadinya..
heheh.,.
lady layan blog je lah hehe

isabelle said...

i dgn blog ni pun dah cukup bz, x terlayan benda lain.
sib baik gak kena blocked fesbuk segala kat ofis ni.hahaha.
tp kdg2 rasa mcm ketinggalan pun ada.

aryanie fairuz said...

dulu saya sangat2 melayan farmville, sampaikn nk pg mana2 pun teringat tanaman.. bangun je tido terus bkk FB.. sampai husband pun dh perli2 kt umah.. hehehheee.. tapi skrg x lg, sbb dh bosan, mcm xde faedah pun benda tu.. (sorry kepada peminat2 farmville).. huhuhuhuu

Hanz said...

Betul,betul,betul!! X berani nak start nanti gian! Farah, FB u aper?nak add.. :>

~ As ~ said...

blm cuba blm tau...meh tiup hasutan main game kat fesbuk...fuh fuh...ahahaha

Elyn said...

i ingat i sorang je pelik tak layan games kat FB. rupenyer ada gak kawan hihih. tapi i mmg sume games tak layan farah. PSP tu kalo org nk bg free aku tolak kot gegegeg

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Muahaha memang bleh giler kalau dah start main farmville tu..adik lelaki saya pun sangat gigih ngan tanaman2 nya...siap ada kandang khinzir lagi....sengal...pagi,petang siang malam duk ngadap kebun dia...tapi yang best kat opis saya ni...fesbuk tu memang digalakkan guna...takde masalah...nak bukak 24 jam sehari pun takpe sebab semua staff digalakkan buat promotion tentang hotel ni dalam fesbuk n pengguna fesbuk tu juga bleh dapat diskaun kalau nak makan or minum kat hotel tempat keje saya ni...tapi sayangnya saya sendiri tak berminat nak berfesbuk bagai ni

^wirda^ said...

aku pun pemain farmville yg berjaya satu ketika dulu..dn kini sket2...dulu men farm town..opis block..aku men farm ville, dll farm lg... pastu block farmville..huhu sgt sakit hati..habis aku tanam penat2..pastu aku men cafe world..tgh hot..then baru2 ni dorang block semua games trus...huhuhu dengki..huhu sedih..bos aku tu pun kecoh main mafia war..padan muka dia juga..hahaha..

aku x minat men game mcm psp tu..mcm2 kt fesbuk kire ok laa..sbb mcm the sims game tu..hahaha
mcm ko la men sukodu tu..org tgk pun pelik..haha

precious innocent said...

sila jgn mula main game kat fb, kang tjebak..

tp lelama leh jd boring.. mcm i.. haha...

fb xdak game sudoku ke?

-mama emma®-

azzamoro said...

aku tak main. takut ketagih. adik2 aku semua dah ketagih. nak login setiap jam sebab nak siram pokok dia..apekaejadahhhhhh

Jiji said...

takyah layan laa semua tu buat pemuas nafsu serakah je muahaah@!~

Buat lalai je.

(Jom main restaurant city!):P

fizamior said...

aku ada fesbuk tapi aku xlayan game dia..hahaha! takut addicted.. xjadi keje kang

Drama Mama said...

haaa tak minat jugak walaupon pernah mencuba,tak addicted :-p

yatie chomeyl said...

i dgn hubby plak gile main game masak2 "cafe world" kat fb. siap marah2 kalau dia lmbt masak mknan utk cafe tu ahah..addicted sgguh..bek xsah start, nti susah mo berenti

Hasliza said...

aku pun sama cam ko..mmg pelik..aku pernah try sekali..mcm biasa jer..maybe sebab aku pun try separuh hati jer..malas nak main betul2..nanti addicted susah plak..mamanya dah giler main fesbuk..wafiy ntah kemana..hehe

mancet said...

aku pon pelik wehhh..ade col aku siap ckp klo leh die nak fb tu jd desktop die,sng leh click sane sini..gile ke hape? wakakaaka

mrsharis said...

haha..aku & hubby mmg suka game. Kalau malam minggu siap blh layan game sampai kul 3 pagi.. Teruk kan..

Layan gak farmville tu tp tkde la sampai nanges klu tk blh log in

adianiez AIDA said...

aida memang tak suka main game per pun kat FB. ntah ler nape. da cuba, tak minat ler!!!

Nurhayati said...

yati baru gak le register fb ni.. tapi takde active pun.. takat add kawan2 je.. game pejadah semua tak tau hahaha

NisS^ImmEr said...

farah aku pun tak main game dlm fesbuk..tah, tak tergoda lagi kot..jgn risau, ko ade geng skang

fulltimesinner said...

Afif jom kite main H.O.N.E -Hero of New Earth... reflex, strategi, coordination, teamwork, real-time simulation... hahahaha pok long menunggu kamu :D

Awards ~~thank you!