Thursday, October 22, 2009

Sangap!

saya dalam training room....dah sepuluh kali menguap sebab kebosanan dan tak paham satu habuk pon ape trainer tu citer hahaha...kenapela otak rasa semakin lembab skang..byk urat putus mase bersalin kot! hahaha

nasib baikla training 1/2 day je..kalau tak leh mati kebosanan di sini :D

p/s:oh saya kenal perkataan sangap ni dari azza...dulu mase mula2 dengar tergelak2 sebab kelakar bunyiknya...

14 comments:

Cikpid said...

hahaha..sangap ye farah??training mmg buat sangap..aku pon x suke

salina said...

sangap???jadi bawak2 la main game kat fesbuk hahahaa

adianiez AIDA said...

aida pun cakap "sangap" dulu-dulu. but skrang ni guna "menguap". sebab pe ntah tukar, tak tau.

fizamior said...

aku pon kalo kursus sangap

Drama Mama said...

hahaha cute ja bunyi sangap tu farah. apa lagi chatting la hehehe

isabelle said...

hahaha. i pun guna perkataan menguap mcm adianiez aida. tapi skrg baru i kutuk sbb mrhubby suka guna pktn sangap

puan.farah. said...

huhuhu..kelakar bunyi perkataan sangap ni

Elyn said...

sangap is my pebret word farah hihihi

Jiey Mien said...

Saya kalo dlm training room, sibuk amik gamba org tido, pastu gelak sorang2..
sgt tak berhemah..
:P

azzamoro said...

itu orang johor punyer perkataan. sangap = menguap.. akeke

meh aku ajar lagi.

berlengging = tak pakai baju
rewang = bekerjasam untuk membuat persiapan kenduri

ape lg eh.. nnti aa aku pk..:P

Nurhayati said...

training menda farah oi ;)

Farah said...

cikpid:hehe sangappp wei!

salina:hahaha takmo takut addicted la plak

aida:hehe takpe sama je maksudnye

fiza:sama la kite

baizurah:alamak nak chat kang nampak sgt hehe

isabelle:hubby u org johor ek?

pn farah:kalau azza sebut lagi kelaka bunyiknye hahha jgn marah za!

elyn:hehe boleh geng la!

jiey:uishh hebat!

azza:aku rase ko patut buat satu entri mengajar bahasa johor hahaha

yati:training kat I*M ni haa

Lady of Leisure said...

heheh.. masa kat univ dulu femes betul perkataan sangap ni hehe..

yatie chomeyl said...

seb bek ada tenet, idokla sangap ngat yer

Awards ~~thank you!