Wednesday, October 28, 2009

sapa nak duit free??

ok hobi saya memang suka klik iklan baru yang nuffnang letak kat blog saya..pastu saya suka share kalau free!

So sapa2 nak duit free sila register kat sini (klik gamba)...sign- up je dah dapat bonus 50 ringgit...

pastu letak banner dan jadi referral.....contoh banner macam ni..
setiap user ade banner codenye yang tersendiri...dari situ netonboard.com akan track..kalau orang klik iklan ni..pastu beli plak one of their product...anda akan dapat commission macam yang dalam senarai kat atas tu....

pastu skang ni diorg tgh buat kempen sampai 6 nov....siapa dapat jadi referrer terbanyak akan dapat sebijik nitendo Wii!!! weeeee mmg best kalau dpt sebijik hahaha...
ok..ape lagi...sign up la...takde rugi ape pon..plg abis pon makan sikit je space kat sidebar anda..

10 comments:

jom makan said...

nak try la,kot2 rezeki boleh dapat income banyak...tq lah share info ni..

|| NaFiRaa || said...

nak joint jugak!!!

opppss.. salam kenal~
kita add awak kt blog list kita k~

byk dapat info dr blog awak..mekasih~

precious innocent said...

ok, dah register... keje senang..

nak tulih entry cam gini yg maleh nie... leh copy paste x? hehe

-mama emma®-

fizamior said...

beb aku dah register nuffnang tapi cam xblh jek nak add advertisement tuh... ke aku yg salah... hukhuk...

Hanz said...

boleh diketengahkan..thanks!

Farah, meh check my so-called blogshop..he,he,baru jer up today.

http://saleathoneybunch.blogspot.com

azzamoro said...

wah kalau bab duit free ni memang best.. hehe

Nurhayati said...

bila tgk ada duit free laju je daku mengkelik hihihi

Farah said...

jom makan:jom try!

nafira:salam kenal jugak hehe..leh leh nnt kite singgah blog awak lak ek..

mama emma:hihi mmg kena ade mood skit baru rajin nak buat entry ni..

fiza:kamu add cemane fiza? add gadget yg html code dulu tak?

hanz:waaaaa! bes ni sudah ade kedai sendiri plak!

azza:hehehe mmg bess!

yati:hahaha aku pon sama!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak ganggu nuffnang nyer iklan ker? crawler nuffnang tengok kan silap2 diremove lak kiter dr nuffnang..huhuhu

mummy_adam said...

wah.. duit!! besh..besh.. :)

Awards ~~thank you!