Tuesday, November 3, 2009

Ada apa dengan mylil'dreamz?

Chewaah tajuk takleh blah!

semalam terperasan follower mylil'dreamz sudah 100!!! *sambil kembang kuncup hidung* ....alaa kecoh la makcik sorg ni...baru seratus dah kecoh..org lain ribu riban dah... hahaha

Terima kasih byk2 kerana sudi follow blog ntah hapa2 ni..kalau makcik kaya boleh makcik belanja roti canai sorg2..blog yang berusia tak sampai setahun ni nak kate byk sgt info pasal breastfeed pon tak sgt..pasal politik lagi la! makcik malas la nak layan politik donia yg ntah hapa2....pasal travelling..alahai nak pergi PD pon setahun sekali je dapat..

nak kata suka tayang barang shopping lagi laa bukan!makcik kan kedekut (takde duit sebenarnye hahahha)...blog ni bukan blog artis glemer atau model terkenal...tuan punye blog pon tak comel...hehe rasanye blog ni suka tayang gamba anak sendiri pastu bagi plak tips yang ntah hapa2 kan?

Husband saya die mmg baca blog ni kenkadang...die pon perasan follower saya sudah 100...pastu die bebel..."ape laaa diorg ni dok suka sgt baca blog awak ni...bukan ade apape pon!" (eleeehh padahal die gelak gak baca entri semalam tu)

ok follower/silent reader/blogger2 seangkatan..sila cakap sikit ada apa ngan mylil'dreamz ni??

25 comments:

Elyn said...

alamak farah aii tak folo u pun. tapi dun wori.... tiap kali u updet i terjah gak.

MRS. K said...

ade gift ke utk folower ke 100? hehe

adianiez AIDA said...

pada perasaan & sanubari aida, wokey per if cerita ceriti lepak lepak. tak semestinyer ada tema tertentu. cerita cerita lepak lepak ler org baca. better than nothing.

Farah said...

elyn:hihi tiada paksaan utk jadi follower..dah jenguk dan komen di sini pon sudah kire bertuah!

mrs k:hahaha takdela yang oi..kalau bg sorg kena bg semua :D

Cikpid said...

tahniah..hahahha

ramai yg baca..sbb blog ko mmg best..very down to earth..walaupon ko BF tp x laa blagak cam org lain tu..

n komen ko kat org lain menyenangkan ati..(samapai aku heran kenapa ade org itu jdkan isu psl komen ko)

n ko juga bercerita bersahaja n mcm kelakar2..hehehehe..

Lady of Leisure said...

macam macham adaaaaaaaaaaaa...
wakaka..
entri mengomel pun best jugakk..
tahniah farah..
semoga blog akan berkembang pesat..

hot mama said...

aku plak rasa kita bleh cakap pada tune yg sama... bf, anak, life.. sbb tu aku suke bertenggek kat sini pagi2 or bile2 ada update :) n3 pun bersahaja jer... xde la yg best2 je nk citer..down to earth bebeh..

Drama Mama said...

tak tahu lah, sebab blog u memang menarik tertarik da bomb la farah! hehe..thumbs up!

Anonymous said...

sebab saya suka baca life kawan kawan saya yang dulu hingus hingusan ja suma kat mmu :D skang suma suda semakin baguss dan bertambah bagus :D

hang tau ka sapa ni? :D mesti takleh teka :p i'm ur silent reader :D lalalalala~

Hanz said...

blog yang sempoi untuk bersantai yang rajin diupdate hari2 dan mesti dijenguk oleh me...lagi better dari sesetengah blog yang dok tayang itu ini posing itu ini ntah haper haper tah!

Anasfadilah said...

ada Afif :)

~ As ~ said...

sama2 mencari kawan baru...ehe..

isabelle said...

to me, as frens...we like to update about what frens are u up to everyday,thru their ups & downs...
happy ke (e.g beli henbeg baru)
stress ke (e.g bengang kat ofc)
etc.

wpun ada yg xprnh jumpa atau yg baru jumpa sekali dua mcm kita, sometimes, kwn2 mcm ni lagi valuable drp yg selalu kita jumpa tapi hampeh.

ezan said...

uish.. macam2 ada... kalah astro.. :)

ezan suka sebab u punya writing yg sempoi. rasa cam u tgh cerita kat i.. pastu kan tips2 yang super duper bernas tu.. hehehehe.. last but no least.. ada AFIF yang ensem.. :)

iEfa said...

dabom kebom kak ;-)

Dayah said...

dengan blog ni la kita berkenal-kenalan. Farah byk kongsi tips pasal kehidupan rumah dna tangga, how to keep slim and etc..teruskan menulis..saya setia membaca..

Ann said...

farah..for me there is 1 good reason why people like to follow u...even my hubby pun suka baca n3 u sebab cara penulisan u bersahaja(ni bodek dpt hadiah tak ?heheh)

yup..bersahaja dan kelakar...ann dok guling² dpn pc baca n3 pasal beg tangan tu...

Hasliza said...

eh beb..aku tak follow ko pun..hehee..cuma mmg selalu jenguklaa umah ko ni...apa yg ada dgn blog ko??selain dari yg ko ni kawan aku n masa mula2 nak wat blog dulu kita sesama encourage sesama sendiri tuk ada blog cam azza..dgn blog ko,aku tau apa ko ngan afif buat..seronok baca aktiviti ko n of course tips2 ko tu mmg best tuk aku ikut..nanti aku wat entry pasal tips ko ni..

fizamior said...

bebeh.. congrats!!!! terer la ko..hehehe.. aku suka pe cerita2 ko.. paling suka sekali ialah kat afif!! hihihihi....

Foxy Farah said...

i suka je baca walaupun tak komen apa2.i rasa u tulis selamba n relax je ;) and i find the tips very useful esp yg handbag tuh.heheh.n of course mana tau kalau i nak bf baby,boleh la refer kat u.

mrsharis said...

farahhh..
ur blog mmg best la..dari blog ni la kita kenal & jumpa. Kdg2 tips tu mcm gila2 tp mmg boleh di praktikkan..hehehehe.

Teruskan menulis, jgn jd mcm aku..kejap panas kejap sejuk.. =)
Keep in touch dear!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ada aura kot....cam Mawi World tu...ekeke..wajib terjah tiap hari :P

Intan said...

Bcoz of ur "penulisan" yg bersahaja...I likeee!

Farah said...

to all:terima kasih semua...hahaha tula blog simple n biasa pon dpt jugak menambat hati readers..semoga saya pasni dpt lebih byk idea2 yg bagus utk membebel di blog ni

Farah said...

anon:hehe siapa ek ni..dahla speaking utara..takpa2..teruskan membaca k!

Awards ~~thank you!