Tuesday, November 3, 2009

Semuanye benar belaka..

Hehe seronok saya baca comment semalam..suka btul di buatnye bila lawak saya dpt buat org gelak sampai guling2...

Ok...pada yang bertanya btul ke saya bawak paper bag pi opis? ye saya mmg bawak paper bag ni pergi opis!bag ni jugak saya isi pam spectra 3 saya dengan botol2 susu..saya kan cheapskate...mane nak beli bag2 pam ni..cooler bag je saya beli tp itupon tak pakai sgt ...


tgk paper bag pon dah tau ni paper bag mak budak!

dan ini plak handbag Guess saya yang dah lunyai..tp banyak jasa ni...sebab tu saya suke spend lebih sikit kat bag yang berkualiti sebab tahan lam
a...beg ni nak dekat 2 tahun pakai baru la begini rupenye..sebenarnye saya ada beli sebijik beg Ninewest utk gantikan bag ni tp atas sebab2 tertentu saya bagi bag tu kat adik perempuan saya..

alaaa makcik ni sebenarnye segan la nak tayang bag...bag makcik ni bukannye cap LV ke Coach ke Prada ke..cap designer biasa je ha....sape yg request nak nengok bag baru saya semalam..ni ha...alaa bag takdela cun sgt tp okla nak bawak pi opis dan jalan2..memang sejak jadi mak ni beli bag besor sikit leh isi diaper afif dan makanan die sekali..





hari ni saya pakai baju kurung zaman saya di universiti dulu..saje je skang ni terajin plak nak pakai baju kurung sebab pakai seluar ke pejabat nampak badan kurus sgt..alih2 husband tegur "ni trick nak mintak baju baru plak ke?" erk! aikk takleh jadi ni..kena pk helah lain plak aa pasni kalau nak mintak beli brg hahahhaa

19 comments:

mrsharis said...

waaahh..cantik la henbek baru hang farah..series..
sy pun sukak henbek besar sbb senang nk masukkan semua brg dlm tu :)
Kena belajar banyak trick dr hang ni..haha

azzamoro said...

farah, baru baca entry ko semlm. ko mmg hebat la. aku akan cube ikut tips2 ko tu.. hik hik

MRS. K said...

farah, cantik la henbeg baru u tu..

Cikpid said...

santek laa henbeg baru..
coklat gelap eh??mmg aku suke wrne2 sedemikian..

cantek menarek tertarek ko mmg de bom ok

Lady of Leisure said...

lawa handbag baru...
kakakak kelakar la part last skali tu..bila kene perli sbb pakai baju kurung zaman univ..wakaka..

~ As ~ said...

santiknyerrr...jeles!

|| NaFiRaa || said...

lawa!! suka beg besar jugak.. senang nak isi segala barang... kekekeke

Fid said...

araraa
sat nak baca entry semalam

lin said...

haha..dh terkena perli lak..ak pasal3x..kui3x

Hanz said...

ha!ha! En Asri dah tak termakan taktik..dah kantoi..kena cari taktik baru..he,he...serius memang bagus tips tu nanti ku cuba tapi bukan handbag semnejak dua menjak ni beli beg jer..maybe try wallet lak coz wallet ni pun dah agak lunyai...he,he..

yatie chomeyl said...

mmg henbeg mak2 jenis besar2 kan senang nak sumbat segala barang anak dgn brg bapak nyer sekali pun kdg2 nk tumpang gak hik3x

Elyn said...

ekekek trick ko hubby dah tau ek!!

isabelle said...

santik sungguh beg hang tu farah, x sia2 bwk paper bag selama beberapa hari. hehe.

btw, aisey..kantoi la pulak dgn asri ttg taktik busuk tu ye?hahaha. ke dia baca entry semalam?:P

Drama Mama said...

cantik la handbag. hehe. i love huge bags too senang sumbat segala

wah, ur hubby dah tau tricks, kena belajar yang baru plak la farah hahahaha

Nurhayati said...

farahhhh, cantik la beg barumu itu.. elegant tau.. mmg best dapat beg besarni. senang nak sumbat segala toknenek ;)

Farah said...

liya:mekasih..keh keh nnt kena pk trick baru plak ni..

azza:sila2 tp lepas tu jgn letak dlm blog..kantoi!

mrs k:mekasih..biasa2 saja :d

cikpid:aah..sonang nak padan smua baju!

lady:uhuk..sebenarnye tu bkn taktik haha

As:hahahah..biasa jela yang oi! murah lak tu tak sampai 200 pon caye tak!

nafiira:ye btul2..semua sumbat!

kak fid:hahha sila2..btw,saya tak pandai menjahit laa.kalau tak leh gak buat sendiri hihi jimats!

lin:hahaha itula pasal

hanz:hmmm kalau wallet u nak pakai ape sbg ganti?ha maybe boleh pakai purse coin yg dpt free dr kedai emas hihihi

yatie:hahaha senang sumbat semua je!

elyn:hahaha sudah kantoi!

isabelle:seminggu aku bawak paper bag ahahha aah la die baca!

baizurah:itulaa..idea2 sila la dtg..pasni cam nak mintak kasut baru plak hiks!

yatie:kih kih kih makcik malu ni..jgnla begitu..mane de cantik nak lawan beg coach kamu :P

adianiez AIDA said...

aida pun dpt handbag baru masa bday last weekend. hubby suruh pilih - kasut or handbag? aduhai, kelabu asap la. pilih ler handbag...

Farah said...

aida:keh keh kasut boleh beli selalu sebab harganye tak semahal handbag..bijak pilihan kamu!

p!nkerton said...

tahniah sbb berjaya pow handbag baru! santekk ok henbeg ko, i loikee! :D
*aku tunggu sale christmas ni nak merembat hihiks!

Awards ~~thank you!