Saturday, November 14, 2009

I'll be there!

Erk..pagi ni gelabah sikit sebab tgk sebelah mata afif dah bengkak...sah berjangkit sakit mata dari anak bbsitter die..taik mata pon cam terlebey sikit..huhu..

Takleh nak taip banyak2 ni sebab nak bawak afif pergi klinik..pastu hantar die ke rumah mak saya sebab kol 3 ni saya akan berada di SS15 subang!

hehe sape join white rabbit hunt tu?? jom aa..

cam bes je..lama dah tak buat aktiviti camtu..mane tahu dapat bag alice sebijik kan!

saya dah register!

Oh ya jangan lupe wear pink ok!

Detail here from MSK

4 comments:

Elyn said...

farah, kalo afif sakit mata u jgn lupe titiskan susu badan u kat mata die. Itu petua org tua. Try la.....

Farah said...

elyn:semalam ade titikkan jugak..tula bbsitter pon cakap camtu..thanks yer

Lady of Leisure said...

betul2.. i pun pnh dengar petua titikkan susu ibu kalau anak sakit mata..

ummikhayra said...

betul2... memang penah try dulu titiskan kat Khayra time dia sakit mata. cuma tak frequence la.. so keberkesanan tu tak pasti sangat sebab sekali titis dengan ubat dari doc.. :) Nini penah tya doc kat klinik biasa, dia ckp tak elok pulak... :D tak tau la mana satu. :)

Awards ~~thank you!