Monday, November 30, 2009

Misi menambah kawan

::STICKY ENTRY::: for new entry please scroll down tq!

Saya dah kira2 list blog kat sidebar tu semalam ade lebih dari 100 blog!


howaaaa! kagum ni..cemane saya ade masa utk bloghop setiap blog hari2 yer? hahaha takde keje betul ke saya ni? eh rasa macam banyak je keje kat opis tu ....tp aktiviti bloghop tetap di jalankan!

agaknye maybe sebab saya tak layan chatting dan saya tak layan game facebook..so leh concentrate pada blog saja hahaha

ok ok sebelom saya merepek lebih panjang..saya sebenarnye nak bukak lagi satu blog untuk letak list blog yang saya baca..sebab saya nak add lagi banyak blog dan saya rasa macam dah tak sesuai nak letak byk2 kat sidebar tu.

so mehla tolong saya..kalau anda rasa2 nak bertukar link dengan saya dan blog anda takde dalam list..tolong tinggalkan link dalam comment box saya yer....saya tak kisah pon anda tak pernah tinggal komen kat blog ni atau maybe pernah sekali 2 ke tapi saya terlupa nak add anda ...sebab mmg kebiasaannye bila org yang first time tinggal jejak..saya akan jengah balik blog dia dan ckp thanks for dropping by..tp saya manusia biasa kan..jengah sekali pastu lupe lak nak add link.

p/s:tgh bosan sangat2...afif awal2 dah tido..daddy lak balik lambat sebab pergi main futsal...haihh pastu sure lepak2 lak..mau pukul 2 la kot baru balik tu...nak layan smallville dulu sblm tido.

18 comments:

HaLiMaTuN SaAdIaH said...

salam,
jom exchange link..eh silap sebab sy memang dah add awk as one of my bloglist..hehehe..so ni my link: www.matunazuan.blogspot.com

salam perkenalan =)

Elyn said...

salam kenal ..... ekekeke

mau gak kene pelangkung ngan farah sebab buat2 baru kenal gegege

haah farah better ade blog tuk link list. sebab list dh panjang menjela heheh. i plak mmg ade masa bloghop kat office tp kalo bz sambung tgh malam.

aNnAsUeJiE said...

saya sudah! ngeee~ ;)

yatie chomeyl said...

i nyer link dah ada eheh

fiza said...

Salam perkenalan (^_^)

zamnzara said...

farah, sy pn dok pk nak buat satu blog utk listkan favorite blogs sy. dah byk sgt kat bookmark tu. hahah...ye ye je.

Yati said...

Farah,
blog farah ni dah lama ada dalam blog list Yati, kategori Friends. Yati selalu baca, cuma jarang tinggal komen. Dulu Farah ada jenguk blog Yati, dan Farah ada tinggal idea, tentang makan guna beras merah tu, untuk jaga body, kalau farah ingat. :) Ni link Yati ya, http://homemakers-puteri.blogspot.com/

unlisted_one said...

Salam kenal Farah,..

Thanks for adding my link dear..i add u jgk ye!

Lady of Leisure said...

selamat hari raya aidil adha to farah n family..

eShoppe said...

Waa syabas Farah!Aku ni ntah bile2 bole tambah kawan..blog pun jarang update huhu

joegrimjow said...

bukak baru
jgn lupe letak link ku
l)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kawan ko ngan kawan aku sama ramai la..111..ong tu :P

kalo tak add aku, aku bakar blog ko ni...hahahahahaha...larikssssss

adianiez AIDA said...

aida da pun buka blog lain utk bloglist... hi hi...
aida akan spend setengah hari utk melawat semua kawan2 yg tersenarai tau. mesti tinggalkan jejak...

Farah said...

terima kasih pada yang nak exchange link..saya dah add dah semua.

lidasyah said...

alamak harap belum terlambat.. add la saya sekali.. weeee... wink wink...

Farah said...

lidasyah..saya tkleh masuk blog awak la..awak private kan ek?

sila invite saya ek.

lidasyah said...

Farah.. oopps sory.. saya dah invite awak k.. dah email ker mylildreamz@gmail.com .. please accept it.. salam perkenalan..

Farah said...

lidasyah:ahaa dah dpt! thanks..saya dah add dah :D

Awards ~~thank you!