Thursday, November 26, 2009

Tayar raya!

saje je tak tau nak merepek apa hari ni...takde mood nak wat keje sebab esok nak raya!

eh apehal lak kan..hari raya haji kat selangor bukannye meriah sgt pon..pagi2 tgk orang sibok pergi sembahyang raya kat masjid pastu balik dari masjid baru berbungkus2 plastik daging..pastu masuk tgh hari terbongkang kat umah tgk tv..tu jela.

daddy plak tak cuti lansung..lagilaaa bosan!

baju raya? lansung tak ada!

yang baru untuk raya haji ni adalah tayar kereta je ..wajib tukar sebab memang dah hampir botak!...so jadila tayar raya yer..ahahaha

oh kedai feveret kami mestila di jalan kapar tu.. memang sejak saya pakai kancil 660 dulu pon saya beli tayar kat sini...alaa saya rasa ramai la yang tahu kedai ni sebab tayar2 die memang murah dari kedai2 tayar lain.....fuhh selamatla sikit poket kami.sian daddy..tengok jela ek sport rim tu..nak beli memang jangan harap la kan..harga sport rim ngalahkan tayar bukan leh bagi jaminan selamat pon kereta tu hahaha


okla selamat hari raya aidil adha everybody! pada yang balik kampung tu drive safely k!

11 comments:

Cikpid said...

raya kat johor pon sama Farah..g semayang raya..lps tu dh terbongkang tgk TV..hehehe

Dayah said...

dayah pun dah selamat tukar tayar last month..sbb nak p KL and CH, takut pulak..dah mmg botak...

azzamoro said...

aku pun baru tukar tayar. ingt nak gune duit tu utk beli brg diri sendiri. tetibe lak aritu pecah kat tgh jalan. sengal betul. tak pasal2 kopak.

yatie chomeyl said...

slmt beraya dgn tayar baru hehe

Drama Mama said...

selamat hari raya to u and family. have fun ya farah tengok tv ngn afif ekekekeke

MamaDamia a.k.a Haiza said...

selamat hari raya gak buat Farah sekeluarga...

Elyn said...

haha we all pun beraya hanya makan je!!!

Farah said...

cikpid:hehehe sama la johor ngan s'ngor ek

dayah:yelaa..kami pon pk kena tukar cepat sebab nak jalan jauh bln dpn..bahaya bawak kereta ngan tayar botak

azza:uikss..ko tukar tayar sendiri ke? aku takut btul kalau tayar aku pecah..takat ni tak pernah lagila jadi..kalau jadi mesti tak tau nak wat ape

yatie:selamat hari raya!

baizurah:hehe u too!

mamadamia:selamat hari raya too!

elyn:hehe sama la..makan2 kat rumah mak

mummy_adam said...

hahahaa... samalah..makan pastu tgk tv, i siap p soping aritu..kihkihkih :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni kedai kuning tu kan? aku pun tukar tayar kat situ..hiks

Farah said...

ena:uishh pegi shopping bes jugak!

eliss:ya btul!murah kan?

Awards ~~thank you!