Saturday, November 21, 2009

Why I wish to have a portraiture session with TRIPLETSplusONE

::::This is sticky entry until 21st Nov.For new entry please scroll down tq!:::::

I was sooo excited when Munirah leave a comment in this blog inviting me to join her giveaway..memang saya tunggu saat2 ini dengan harapan bolehla dapat free photosession hehe..


I have 5 reason why I wish to have a portraiture session with TRIPLETSplusONE hahaha banyak la kan 5 tu?

1. At first,saya tertarik untuk membaca blog TRIPLETSplusONE.com ialah kerana fotonya..sangat real dan seakan hidup..seperti saya boleh menyentuhnye ..How I wish I can snap afif's photos like Munirah did for her kids.

Macam mane nak bagi gambar ni nampak lebih cantik?

2.Saya tidak mempunyai kamera godang atau canggih seperti orang lain ...sob..sob..sob sebab tu gambar yang saya ambik tak cantik...eceh salahkan kamera kunun padahal tak reti pon nak guna kalau bagi kamera canggih manggih!

3.Teknik saya mengambil gambar adalah sangat fail! tolonggg!kadang2 saya sendiri tak sanggup nak nengok gamba yang saya tangkap...memang sangat lain dengan teknik mommyTRIPLETSplusONE mengambil gambar..cakap je dari angle/sudut mane..pasti menarik!

4.Saya yakin gamba afif akan jadi bertambah comel dan lesung pipitnye mesti lebih menyerlah bila di ambil oleh mommyTRIPLETSplusONE hahaha

5. Saya teringin nak pose sambil berguling2 di laman rumah TRIPLETSplusONE hahaha yelaa rumah sendiri kan tanah pon takde..boleh puan Munirah?

Oh ya..jomla join jugak contest ni..simple je..

All you have to do is write an entry in your blog title “Why I wish to have a portraiture session with TRIPLETSplusONE” and link your blog to www.TRIPLETSplusONE.com. Of coz you would need to mentioned bout TRIPLETSplusONE in your blog!

It is up to you how you want to write it, use your creativity. But you will need to include at least one latest photo of your child / children.

Closing date will be on the 21th November.

Winner will be choosen based on creativity of the entry and also traffic to her blog.

Cepat!! Hadiah pon sangat menarik!

The prizes are:

1st Place: ONE HOUR PORTRAITURE SESSION

2nd Place: RM150 Voucher

3rd Place: RM100 Voucer


*voucher is not valid for the Special Delivery: Fresh from Oven session

**Those outside KL who wish to participate are most welcome, however portraiture session will be held in KL.

15 comments:

Cikpid said...

aku mau terai masuk...tapi mstilaaa susah nk amik gmbr lps tu sbb kene g KL (hahahha..macam menang pon..hahahha)

ok..gud luck k..kalo kene undi..msti undi ko laa..:)

Drama Mama said...

haa i hope u menang! teringin nak tengok afif bergambar seperti model yang pro. huhu. mesti cute ni farah!

Drama Mama said...

oh farah, the link in ur post ni tak valid lah...u link them as "http://www.blogger.com/www.TRIPLETSplusONE.com". tukar cepat tukar cepat!

Farah said...

cikpid:hehehe takde vote la rasenye

baizurah:hehe harap2 ler yer

haah laa!! i pon tak perasan.tak sangt2..dah tukar dah :D

mOmmyofTRIPLETsplusONE said...

hi there!
thanks for participating!
wah anak u ade lesumg pipit...i dulu masa anak2 kecik suke lah nk cube adekn..jenuh dok cucuk2 pagi2...tapi sorang pun takde, hihi

jom jom yg lain join!

semut-terbersin said...

good luck farah!! bezznyeh kalo0 menang!!

yatie chomeyl said...

good luck farah. kalau u menang, dpt lah berposing sakan dgn si kecik hensem berlesung pipit dalam tuh ;)

Hanz said...

Wahhh..menarik contest ni! Me pun blur tang amik photo memang fail!

Good luck Farah!

azzamoro said...

good luck farah.. hope ko menang. pastu ajak aku skali masa session tu.. hehe

p!nkerton said...

farah, mmg berbaloi2 buat photoshoot dgn munirah, she's good!
good luck ye! :)

atulhani said...

gudluck farah.. kalau tak menang, meh aku shoot gamba anak ko.. tapi pakai sony jek la.. hehehe..

Elyn said...

farah i pun slalu tgk gambar die amik cntk2. tp nk msk contest tu segan la hehehe

Queenin Murni said...

wow.. contest ni pon best juga.. :)

salam singgah.. :P

isabelle said...

hahaha...mak pun tingin nak masuk.
tu pun kalo smpt nak buat entry.huhu

anw, good luck, farah.

5577 said...

farah pun dh join! :)
gud luck 2u!!

Awards ~~thank you!