Friday, November 20, 2009

Untungla jugak kan!

Fuh! what a busy day...hari ni sudah kembali bekerja...hehe sonok jugak yer kalau dalam 1 minggu 1 hari je bekerja..heaven!

Banyak bende yang nak saya blog kan hari ni tp tak sempat nak taip banyak2..cuma nak share my joy sebab received FREE JUSCO voucher from Prudential today!

alaaa..a few weeks back nuffnang ade letak iklan Prudential tu kat blog saya and I did the survey..hehe ingatkan die tipu je nak bagi voucher tu..sebab after buat survey tu mcm takde pon cakap "you are entitle for the voucher"ke whatsoeve...alih2 hari ni dapat surat kat opis and here it is..
okla kan..hasil klik2 survey tu..free2 dapat voucher 30 hinggit...hehe panjang la kaki ke OU/AEON Bukit tinggit weekend ni nampaknye!

Oh ya..my nuffnang earnings pon dah boleh cash out..Alhamdulillah..tp saya tunggu dululaa bagi ribu2 hahahahaa mmg sampai 2012 (saje letak tahun ni sebab semua org dok citer pasal movie ni hahaha) pon tak dapat!takdela tunggula ratus2 ke baru nak cash out..

Untung jugak kan berblog walaupon tak banyak hasilnye tapi jadila untuk blogger cabuk cam saya ni...kadang2 dapat barang free ..kadang2 dapat hadiah dari contest...kadang2 ade blogger lain baik ati nak bagi je as souvinier.

p/s:pesanan untuk adik2 yang mintak akak klik nuffnang awak tu..bukan akak taknak klik..tp kenkadang akak tak nampak pon iklan tu kat blog adik2..nak wat cemane? mungkin akak rasa adik2 kena rajin sikit kot tulis pasal nuffnang advertorial kat blog adik2 sebab dengan cara tula pon akak carik makan yer..contoh seperti ogawa promotion ni...

so adik akan dapat la metered earnings seperti di bawah...



p/p/s:mintak maaf masih tak sempat nak reply komen..akan di buat malam ni jugak!

10 comments:

isabelle said...

wahh..bestnya!
lps ni i pun nak kena rajin klik2 la..hahaha

Cikpid said...

wah..nk soping ape tu??blanja aku laa..cewah

Hanz said...

waahhh bestnyer nuffnang dah generate banyak!

hot mama said...

best2..free tu...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnya farah.. semua yang free2 nih memang senyum sampai telinga..huhu..

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. tahniah!!!

Ann said...

wow! voucher Jusco...best tu...I'Allah..farah akan berbelanja lebih daripada harga voucher bila p jusco..hehehhehe... macam² ada....

yatie chomeyl said...

jawabnye shopping mopping ler weekend nih dgn baucer best tuh ;)

Nurhayati said...

wah rezeki farah!!
leh soping barang Afif ni ;)

puan.farah. said...

ouh..gitu eh..kene buat jugak ads ek..padan la earnings susah nak gerak

Awards ~~thank you!