Tuesday, December 8, 2009

Ada orang nak datang tak?

Ok minta maaf la ek kalau 2,3 hari ni entry membosankan asik cerita pasal anak je kan..saya tengah dok konpius ni pasal birthday party afif.

kalau saya buat birthday party afif kat umah mak saya kat klang ade orang nak datang tak??

konsep party lak macam kenduri..takde clown whatsoeve...

oh games jangan risau..saya akan pastikan assistant saya conduct game yang bes dengan hadiah yang bes hahahaha..

food pon jangan risau..setakat ni kalau kami buat makan2..food pasti sedap hahahaha..ni tetamu yang cakap tau!

tarikh bukan dalam mase terdekat ni..byk orang nak attend kenduri kawin kan.

25 comments:

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

jauh nyer..aahhaa mcm la kene ajk :P

Hasliza said...

aku datang jer..asalkan hubby tak ajak dating pada hari yg sama:)

Cikpid said...

hehehe..wah2 mesti meriah ni..

Hanz said...

klang?me ok jer..hubby jadi driver kena tanya dulu.. :>

fizamior said...

kalo xde pape hal aku dtg..weh..klako giler gambor afif tidoooo kat car seat tuh..hehehehehe...cute2...

MeL said...

nak dtg! insyaallah..

Lady of Leisure said...

wah kalau sedap ni mesti farah yg masak ni.. hihi

CuppyCakeMommy said...

kalau jemput pasti mia datang..heheh

yaya said...

klang?. sib baik umah MIL aku kat ngan klang so potensi utk dtg adelah YES.

Elyn said...

klang kat ne farah?? driver aku tak expert area sana hehehe

sya said...

kalau dijemput, datang aje.. :D

kalau kenduri, bunyinya macam lebih meriah.. :)

hot mama said...

kalo jemput insyaAllah pegi... :D baru la bleh jumpa kengkawan bloggers... haha

y...a...n.... said...

aku tak ske klang..
aku sesat 4 jam nak gi umah kawen area situ...
heheheh

eh sat
aku di jemput ke
heheh

SOHO Mama said...

Ala Farah, you cerita pasal anak..I pulak asik berblog about myself kihkihkih...

Dah setahun dah si kenit tu..tak lama lagi tak blh panggil si kenit dah :P

azzamoro said...

hoit aku dtg sbb aku tau umah mak ko kt klang tu kat mane.. hehe

p/s masak sedap2 ok tawwww

isabelle said...

farah..it's ur party, anyway.
so, buat je cara u.

kalo i pun, xde berclown-melown.
yg penting, afif diraikan.

Nurhayati said...

area klang tak familiar.. kalau bagi map dan takde clash ngan ape2 insyaAllah datang. =)

Dayah said...

kalau saya dekat , saya p kot..heheh..

selamat berparty..

Intan said...

Insya'Allah kalu tak de aral hari tu, kami "sebuuuuu" :D

Tak kisah lah farah...ada clown ke takde clown ke...yg penting jamuan utk afif dan dapat jumpa ngan farah dan yg lain :)

puan.farah. said...

kalau jemput i, i datang walaupon jauh haha

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kalau dijemput....bukan takat klang...kelantan pon saya pegi...tapi sponsor flight ticket laa....ekeke...

ala Farah...saya buat party Damia pun takda berclown bagai....janji bila Damia dah besar dia tanya "Mama ada buat tak besday party masa Damia umur setahun?"...

and saya boleh jawab dengan bangganya sebagai seorang ibu

"mestilah ada sayang....tapi takleh nak tunjuk gambar sebab kamera mama jahanam masa tu"...

uwaaaa serius tau ni tak tipu...sedey woo rasa takda gamba kenangan masa birthday Damia tu....ada pun gambar dari henpon cap ayam jek..

peace sorry termerapu kat sini

Jiji said...

ajak la kita, insyallah@!~

Farah said...

to all:waahhh..feedback yang memberansangkan ni..insyaAllah akan saya jemput semua..alaa yang jauh pon datangla jugak k..leh kite jumpa2 dan kenal2.

yatie chomeyl said...

ramai je org dtg tu fraha I rasa,nak2 lagi bila u promote cko ada food yg sedap2 tu :)

p!nkerton said...

kalo takde apape insyaAllah aku boleh dtg. rumah mentua aku pon kat klang jugak :)

Awards ~~thank you!