Friday, December 11, 2009

Header baru!

ok ok..saya tahu ramai dah perasan dari semalam lagi saya dah tukar header baru..hehe tuan rumah je yang lambat update sebab agak bizi sikit semalam...komen2 pon tak sempat nak reply.


Thanks to Farah (hehe nama dahla sama!)...she came out with this comel header within 1 day je! pantas btul kamu yer!

Plus.. Farah bagi saya free badge (sebenarnye dalam satu pakej)! asik tgk orang lain ade badge...saya pon dah ade la hahaahha*gelak guling2*


Farah Lildreamz





Bila die tanye nak design yang macam mane..hmm saya memang sangat blur tak tahu cemane nak describe tp yang penting mesti cute dan simple je..pastu letak la gamba afif kat mane2 hahaha..gamba anak wajib ade..inspirasi tu!

ok untuk anda yang juga blur2 mcm saya..dah la tak reti design..pastu kalau di tanye nak design camne pon tak reti nak jawab jugak haa boleh la hire Farah ni ok! insyaAllah die akan cuba puaskan hati anda sebab yang saya punye ni pon banyak kali jugakla die amend sampai saya puas hati dan senyum lebar tengok header sendiri hehe..

5577 Studio | Design




21 comments:

Intan said...

Simple and nice ;) I likeee!

How much ye cost dia Farah?

MRS. K said...

cantik...cantik

Anasfadilah said...

farah,nak cakap tapi jangan marah tau?tau?tau?

saya suka header lama...heheh

yg baru ok juga,tapi saya suka tengok yg lama punye..hehehe

p/s:jgn marah tau..

Aida Narina said...

Love it! :)

eiNa said...

simple ... sya suka font camtu!! nak mintak Farah satu lagi buat gak la..

Elyn said...

hiks dh agak dah farah buatkan header tu.... nice!!!

Cikpid said...

lawa...simple tp nmpk kemas n cung :)

Siti Fatimah said...

simple, nice & sweet i like it babe!!! :)

NisS^ImmEr said...

amboii, makin berseri seri blog hg ni. rajin sungguh menghias

mancet said...

wah rajin..meh tlg godek blog aku plak haha

iedaLUVsham said...

tantekkkk!!! :)

Drama Mama said...

oh i like this one better. simple, not much diff dari yang lama kan? cuma nampak improvement. hehehe pandai ja komen haha

afif maintain comel kat atas tu :-D

yatie chomeyl said...

header lama u cun, header baru u chomeyl :)

fizamior said...

wah kemain lagik ko ye farah... aku on jek header pape pon asalkan ade tempek muka afif..hehehehehehehehe.....

Izan said...

yeah..domok nak masuk satu tahun... epi birthday sayang....

Lady of Leisure said...

cantiknya...
kalau mintak dia buatkan yg ala2 spa boleh ke ek?

5577 said...

yg lama tu cantik! saya suke! lain org lain gaya n creative touchnye.. saya pun design based on yg lama, tgk pd colour n lain..

design ni subjective kan, mgkin ada yg suke n xsuke.. apapun saya design berdasarkan apa yg saya rs tuan punye akan suke.. dan saya masih budak baru blaja, kalau salah tunjukkan..

Terima kasih daun keladi pada semua yg komen.. :)
Juga berbakul terima kasih pd farah buat entry ni.. amat dihargai..!
*hugs*

mummy_adam said...

cantik n cun.. like it :)

Farah said...

to all:thanks! hehe saya memang sukakan yang simple2 je..kalau berminat leh la contact farah from 5577studio.com yer.

hehe dila..of course la yang lama pon cantek hahaha tp tuan rumah nak tukar2 angin plak..nanti lagi 6 bulan bertukar la header lagi insyaAllah (kalau ade budget).

^wirda^ said...

nih yg ko menang aritu ek?
nice.. lebih kurang kaler2 dulu gak..

precious innocent said...

hehe... sy suka both design :P

(statement selamat)

-mama emma®-

Awards ~~thank you!