Wednesday, December 30, 2009

Sexiest workouts!

lately,saya perasan berat saya sudah makin bertambah *sangat happy* tapi agak bahaya kalau tak di control sebab akan mengakibatkan lemak2 berlebihan di peha dan perut(memang keturunan peha mcm ayam sebenarnye kalau tak di jaga)..so i decided to browse thru the internet to search for a workout/aerobic dvd and i found this!




PRODUCT DESCRIPTION: Join Pussycat Dolls creator and world-famous choreographer Robin Antin for the sexiest, most glamorous and fun dance workout you've ever done! Along with the Girls from the Pussycat Lounge Review, Robin will show you simple but striking signature dance moves to hit Pussycat Dolls' songs that will help you move with confidence and dance your way to a lean and beautiful body. So if you're ready to achieve the slim, sleek, toned physique of a dancer and feel fierce while you're doing it, this is the puuurrrfect workout!


seriously i want this DVD right now!!sangat sexy dengan harapan saya akan dapat perut mantap macam nicole! hahaha saya sudah hint2 en asri untuk belikan satu..dengan senyum lebar die kate ok boleh je hahahaha

sedang mengoggle en ebay..tapi saya takde paypal camane nak bayor ni??

err ke ade sape2 kat US yang boleh tolong belikan?dvd ni baru sangat release ,saya tak rasa dah ada kat Malaysia.


23 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat 'menguruskan' perut!!

MeL said...

haa aritu i ade tgk kat E! psl workout si pussy ni hehe ;P

Hanz said...

takyah tunggu workout videos, videoclip lagu2 pussycat pun dah sexy..selamat menjumpai itu video..:>

Elyn said...

perghhh ini yg buat aii pun nk cari ekekek.

~ As ~ said...

gemuk adalah mimpi ngeri ku!!! hahahaha... aku tetap nak pakai jeans skinny, walaupun aku agak-tak-tinggi...

btw, klau dah kempis cam nicole tu, jgn lupa tayang!

Lady of Leisure said...

nak jugak... i pun tgk diet ni... skrg dok gigir kayuh alliptical ngan bicycle kick.. hehe..

HaLiMaTuN SaAdIaH said...

hehehe..ehm kite tgk kat amazon dlm usd10.49..nak ke? kalo kite tolong beli..tapi nanti kite balik m'sia lah bawa balik sekali..nak pos dari sini kena shipping tak tahu berapa hengget..

SOHO Mama said...

How much harga? Berminat jugak..! And I have paypal he hee..

yatie chomeyl said...

woooh semanga tul u farah, siap nk beli DVD hik3x, hope u berjaya dlm misi mempunyai perut spt nicole ;)

azzamoro said...

masa nak bersenam, ko ajak aku skali ok. tapi nantila lepas aku dah beranak. hehe

lily lotus said...

bolehlah share kat sini nanti..bukalah satu akaun paypal..senang nak beli lain2 barang plak

5577 said...

heheehe..
wah sungguh bagus u farah, tidak mcm farah ni.. lemak bagai sudaa tepu..
hehe..

chaiyok chaiyok.. semoga berjaya mendpt perut spt nicolee! :D mantappz!

isabelle said...

hmm..i tgh terbayang workout sakan ni. tapi, harus la nicole tgh mantap lagi, i dah terhegeh2 penat. hahaha.

so, simpan je la perut sexy ni. nnt leh buat belly dance. hehe

Jiey^Mien said...

nak wat jugakkkk..
=P

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

dis is hot!wanna try to maintain my body.ahaks!lets workout hot mom!

fizamior said...

Auwwww!! Sexy u.. Aku pon azam br nk kurus.. Hahaha!!

lin muhamad said...

sya beli cd bellydance je kt speedyvideo...hehehe..

nk sexy pakai cm penyanyi belly dance tu..wt gelek arab kt en.asri sure tegoda pastu.

Nurhayati said...

best la farah.. yati pun kalau bole nak kurangkan lemak di perut dah peha.. huhuhu

MamaDamia a.k.a Haiza said...

nak jugak...pasni bleh buat entry..."mari menghapuskan lemak gaya Farah"...hihihi :P

Farah said...

eliss:hehe tima kasihh

mel:haah i ade nampak jugak

hanz:hahaha btul2

elyn:mari2 kite workout sama2

as:hahahaha bukan kamu sahaja..saya jugakk!!

lady:kayuh jangan tak kayuh!hahaha

matun:howaaa!! nak nak!saya dah tinggalkan email address kat shoutbox awak.email saya yer.

Farah said...

kak millie:tukar duit malaysia dalam 30++ kot..

cepat ape lagi kak millie..go get urself one!

yatie:hahaha angan2..kot2 leh dpt perut mantap cam nicole.

azza:okeh aku tunggu!

lily:wooh share nanti kena saman tak? hahaha tak reti cemane nak bukak paypal..kena menuntut ilmu dulu


farah:meh join sekali!

isabelle:hahaha i pon dah lama tak aerobik ni..workout yang simple2 pon mengah jugak

jiey:joommm!

steph:maintain jangan tak maintan babe! hahaha i mane de hot *blush*

fiza:erk bila mase lak ko gumuk? elok je aku nengok..maybe kena trim sikit la body tone tu kasik mantap balik :D

yati:jom yati! workout together2 hehe yoyoh je aku ni..nak workout kat mane ntah..kite buat kat umah sendiri ek sambil videoconferencing hahaha

damia:bijakk la kamu ni hahaha

Farah said...

lin:wow ni sama geng ngan isabelle la ni

Queen of Pirus said...
This comment has been removed by the author.

Awards ~~thank you!