Tuesday, January 5, 2010

Buntu!

ok tiba2 hari ni saya takde idea lansung nak taip apa dalam blog..selalunye malam sebelomnye dah set dalam otak topik2 yang akan di taip untuk esok hari...tp kali ni memang buntu terus!

ingat nak post gambar2 mase party afif hari tu tp photographer blom kasik gambar lagi..huwaa cepatla dayah!! mama afif dah meroyan nak nengok gambar ni hahaha

oh ya!sapa2 yang berminat nak tempah kek birthday yang SEDAP mcm afif punye hari (ini bukan statement syok sendiri yer..memang ramai yang puji sedap)tu sila tempah dari auntie Zue or a.k.a mak kepada Farah Alida.
5577 Studio | Baking

sangat2 berbaloi k! Secret Recipe pon kalah trust me!saya pon rasa macam nak tempah lagi je sebab yang hari tu memang habis licin..dapat rasa sikit je tu pon tak puas hahaha..ehem2 auntie kalau tempah lagi ade diskaun tak?

oklaa nak pergi tapau makanan lak..tata!

13 comments:

mrsharis said...

Betul..kek tu mmg sedap..moist sunggoh. Tak sabar jugak nak tengok gambar2 hari kejadian..x sempat tgk birthday boy potong kek :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun nak tengok gak gambar tu.
kalo dpat mkn kek tu lagi sedap.hihihi.lariksss

mrsharis said...

hehe..farah, eliss dah bg hint tu. Ape lagi, pasni order la..blh bawak masa anniversary MBP nti..hehehe

Farah said...

liya:hahahaha insyaAllah kalau ade rezeki lebih dapat la kot sponsor..ari tu punye party banyak gak berabih tu..dah la gaji bln ni lambat lak..doa2 murah rezeki daddy afif lak

eliss:alala nasib baik ko tak ngandung..kalau tak wajib fulfill keinginan nak makan kek tu :P

Elyn said...

dalam buntu2 tu ada gak mende u ceritakan farah hehehehhe....

MeL said...

i pun xsbr nak tgk pics! ;) wah sedap ye? ni yg nak order gak kek kat farah ni..

SOHO Mama said...

Waduh sekarang lepas tengok gambar segala kek kat maBaker tu..sungguh terasa nak balun kek!! Tolong..!! Sekolah dah start, susah sikit nak berjogging pagi2 masa weekdays..kang kena bersimpang siur dengan bas2!

Lady of Leisure said...

sama lah kita farah.. hilang idea hari ni...huhu

lily lotus said...

nak gak tempah gini..baik punya promo ni

fabulous.farah said...

huhuhu...biasalah..kalau bukan depan latop mencurah-curah idea.bila nak menaip hilang
=p

isabelle said...

kira ok la tu sbb u jarang2 buntu mcm ni.
i selalunya nak tulis itu ini, but time is the constraint. so, i end up writing simple entries.

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

farah pos kek tu skit kat danish ngan damia..

azzamoro said...

memang sedap. airyll pun mkn byk. hehe..

Awards ~~thank you!