Monday, January 4, 2010

Teaser


Alhamdulillah..majlis harijadi afif dah pon selesai..hahahha rasa macam buat kenduri kawin anak plak..penat sungguh tapi kami sangat2 happy sebab ramai yang datang!

terima kasih banyak2 pada yang hadir...saya risau jugak takut yang sesat nak carik rumah kami ni..tp survey2 yang di buat ramai yang kate senang carik hehe nasib baik..

saya harap semua yang datang dapat makan dengan selesa dan kenyang..alhamdulillah makanan dan kek yang saya tempah semua cukup...minta maaf jugak sebab tak dapat nak sembang2 lama..tuan rumah kelam kabut sikit sebab mula2 ingat kol 3 tu takde orang nak datang..dalam otak ..ha sudah! sape lak nak abiskan nasi ayam byk2 ni hahaha

sekali kol 4 ha ko! sekali semua serbu serentak sampai tak muat rumah hahahaha..sangat2 gembira sebab dapat jumpa kawan2 blogger..oh nanti saya upload gamba saya ngan blogger2 yang datang k.

Again,saya minta maaf kalau ade yang terkurang di majlis kami yer..

buat sementara, ni jela gamba yang ade..amik dari blackberry daddy afif...harap2 dapat gambar dari photographer hari ni.
kek yang sedapp!

hadiah2 afif..setahun mama ngan daddy takyah beli toys yer hahaha

33 comments:

Drama Mama said...

haaaaa tengok hadiah2 tu, confirm meriah eh birthday afif ni. mana gambar bday boy ni??? :-)

Intan said...

Thanks Farah dan husband coz sudi terima kedatangan we all yg amat lambat...ekekek :D

Nice to meet u in person ;)

Cikpid said...

wah..cpt update cerita bgambar..

:) x sabar nk tgk

mummy_adam said...

Happy Birthday Afif!! sorry auntie n adam xdpt dtg, ada hal :(

besh nyer cake tu.. yummy.. hadiah mmg stock setahun tu.. hehehe.. adam nyer bithday present aritu pun belum habis smpai skrg :)

farah, i xsabar nak tgk gambar nie..

Hasliza said...

wah..ruginya tak pergi..dapat makan best tu..huhu..eh,jangan lupa bagi address..aku nak pos prezzie afif

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ko tak ajak aku pun yer?hahaha
nway, happy bday afif!!

isabelle said...

ape la yg i nganga sgt smpi lupa bday afif! astaga...nyanyuk betul.

anyway, cant wait to see more pix of the event.

Hanz said...

Intan, u mai ka? Awat tak habaq cek? boleh kita jumpa lagi... :>

Farah, nanti Afif dah boleh start menulih aa..takyah tunggu umur 3 tahun, heheheh... wink!

Kek coklat tu sedap aaa! My senior & junior boys puji sedap! :>

mancet said...

afif suke tak makan tonka yg basil kasi? kekke sedap kan
weh nasi ayam pon sodap selain cake..kkekeke

MeL said...

farah load lg pic byk2 nak tgk...sorry sgt2 xsempat nk gi bday afif. we all balik dr melaka on the same day. kish2 tuk afif!

senioritasara said...

bestnyeeeeeeeeee alahkah bestnya klo dpt join!!!!

~ As ~ said...

wahhh bestnya, Azam tak pernah celebrate befday cam ni, ayahnya tak kasih...huk huk huk...

Am said...

bestnyer bday afif...sangat meriah...upload la gmbar nk tgk hehe...

sorry xdpt pegi coz syira balik dari kg sampai dah lewat ptg... nk pegi sensorg, xbest lak syira xde..bestnye kalo dapat mkn kek tu...tempah katner?? hehe..

eiNa said...

waahh..byknye adiah afif.. bak skettt.. :P

err..Farah bleh plak k.eina dgn malu2 nya nk mintak map ari tuh.hahaha... next time leh jumpe lagi...

Jiey^Mien said...

huhuhu...
bestnya....
nk gi..
=(
ahad tu flat + sakit pale..
dok umah satu hari..
uhuk.. uhuk..

iem said...

tq farah sudi terima kedatangan kami...dapat gak jumpa yek...
nasi ayam n karipap mmg bestlah...kekpun sangat sedap..macam nk mintak tapau je ekekeke

p!nkerton said...

aah kek sedapppppp :D
*kenyit2 mata kat farah mintak ctc no utk kek athirah*

Dayah said...

cepat..cepat nak tengok gambaq

Lady of Leisure said...

tudia banyaknya hadiah...

semut-terbersin said...

hoh kek sangat sedapppp!! sebbayek aku tak haebzkan semua..ada sket tinggai tuk org lain..hehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ruginya tak dapat pergi....kena cirit-birit n muntah2 dari malam sabtu lagi...hari ni terus mc...hari ahad terbaring jek kat umah...ruginya la.. kalau tak sure dapat jumpa ramai bloggers kan... :(

unlisted_one said...

Happy belated birthday tu Afif ya!

5577 said...

happy bday afif! mesti sonok dia dpt toys toys tu... byk tu.. best best..

mesti ramai yg dtg kan?
rugi nye tak dpt join.. blk ipoh, my hubbys opah tak sihat, jd tak best la kalau nak postpone blk..

how was the cake dear?
cpt upload pics tak sbr nak tgk.. hehe..

naiey said...

waaa...banyaknya adiah afif...tk jemput pun ekk..hehhee...tkpe :-)..anyway..happy belated besday afif..semoga jadi anak yg soleh...

Farah said...

dayah:alhamdulillah simple tp meriah..ramai yang datang hihi..ala gamba tak dapt lg laa.

intan:thanks sgt2 for coming!! arissa sangat comell ok..geram btul ngan pipi die yg tembam tu..husband i pon geram nengok.

nice to meet u n famili too!

cikpid:sabar yer..mama die pon meroyan nak tgk gamba ni

ena:alalala takpela..next year insyaAllah ade budget buat lagi party hahaha..tula i tak sabar jugak nak nengok gamba :P

liza:haaaaaa ko memang rugi hahahaha alaa nak wat cemane.takpela aku paham fitri bukan selalu balik kan..layanan suami kena dulukan :D

Farah said...

eliss:haipp aku ajak laa..awat tak bg email..kalau tak boleh sendkan alamat ngan map.


isabelle:alalala muda2 dah nyanyuk cemane ni hahaha

hanz:takyah tunggu..bukak2 je hadiah die terus conteng hahaha..very useful!

itulaa suka btul tgk hanafi makan kek sungguh2.

mancet:hahaha afif suka!!dah jadi mcm teether die lak k!thanks!

Mel:ahaa i tunggu jugak u..tulaa dah agak dah ni kalau tak dtg mesti u pergi holiday ke kan..it's ok..lenkali leh jumpe lagi insyaAllah

sara:alangkah bessnye kalau kite dekat kan!

Farah said...

As:maybe ayahnye ade plan yg lagi best untuk azam kot :D

Am:alalala yela kan kang syira takde sayu plak hati ek tgk anak2 org lain..it's ok..next time insyaallah kite jumpe :D

kak eina:alahai ape nak malu..takpela..takde rezeki hari tu nak jumpe kan

jiey:ahaa jenuh mokcik carik email jiey kat blog sebab nak anta alamat ngan address..tak jumpe2 hahaha

iem:hahahah thank sgt2 for coming..i mase nampak u tu senang je nak cam..faiq pon sangat behave..husband u lak kesian..lepak kat luar je sebab ramai sangat org kan.sori sgt kalau tak selesa ek..maklumla rumah kecik :D

fatih:aku sudah buat entry khas untuk contact kek birthday tu..tak rugi tempah kat auntie tu.

dayah:sob sob sob...masih menanti dr photographer

lady:ahaaa lady buat party cepat!mesti byk adiah hahaha

ila:hahaha sangat hepi sebab ramai kate kek sedap..alalala korang pon antara org2 yang terakhir datang..pasni leh tempah utk aariz plak!

Farah said...

haiza:alalala awak salah makan ke? takpela takde rezeki kite nak jumpe..next time la plak :D

unlisted_one:thanks!!

farah:haaa kek sangat2 sedap k! berbaloi2 i rasa (mcm iklan celcom lak)

anyway..ur mom memang a very good baker la.ingat nak tempah lagi choc moist tu tapi nak mintak buat yang kecik je untuk makan2 kat rumah.

naiey:alalala kite jemput kat blog la dear..tak reti nak invite guna FB cam anem tu huhu..

iEfa said...

wah wah afif dh beday party dh..lame sungguh untie tk masuk blog...nwey agai aeppi beday ;-)

mrsharis said...
This comment has been removed by the author.
mrsharis said...

Tau tak..hannan meraung-raung nak kan hadiah yg aku beli utk afif. Dari dalam keta sampai la aku tgh balut..Sabar jer la.

Nti ada masa aku upload gambar ari tu dalam fb naa..tp sikit jer,jd la kan.. :)

Elyn said...

farah sorry sangat sebab tak dpt dtg afif nyer party. we all pi holiday terjah pulak.

m0mmyofTRIPLETSplusONE said...

my kids flu, tu tak dpt nk pegi takut kang diorang spread the virus. nway hAppy birthdAy to ur son ya!

Awards ~~thank you!