Wednesday, February 24, 2010

Berkubang di Wetworld

Semua orang tahu skang ni memang musim panas..even dah pakai singlet je dan duduk bawah kipas pon boleh berpeluh2 lagi..

so last weekend..kitorg pon tak tahu nak ke mana..kitorg pon decide la nak berkubang di wetworld shah alam..serious ni first time saya pergi sebab saya memang kurang berminat dengan tempat2 macam ni (tak suka bersesak2)...dulu mak ajak kitorg pergi sunway lagoon pon saya taknak..sanggup kena tinggal sorg2 kat rumah..adik2 yg lain semua pergi..berlagak sungguh kamu farah hahaha

ok sambung citer pasal wetworld...sebelom pergi tu..singgah seksyen 2 pekena ABC special dulu..heaven makan ABC tgh2 panas!

sampai wetworld orang memang ramai gile! saya macam dah alaaa malasnye aku nak tukar baju ni..tapi sebab tgkkan afif ngan daddy cam beria nak masuk air..ok tukar la jugak..kitorg mandi manda kejap je..sebab kami macam tak yakin dengan kebersihan air kat sana..nak rendam lama2 pon cam tak lalu je (sila jgn marah dgn statement jujur saya)..dalam sejam berkubang..kitorg pon decide nak balik..

tengok muka anak beranak yang excited dapat berkubang..saya dah naik dan siap tukar baju dah.

husband saya kate..next time kite pi sunway lagoon jela..erk apape jela..janji bersih!


12 comments:

Nurhayati said...

seronok la farah pegi mandimanda ni.. pegi tau sunway lagoon..best2x.

Lady of Leisure said...

tak penah pi mana theme park cenggini lagi..

~ As ~ said...

manada theme park bersih farah oiii...hahaha...tp utk keseronokan anak, dlm sejam dua tu ok lah..

azzamoro said...

musim panas semua org berkubang weys. syok je dok dalam air.. hehe

Ieda Al-Habsyi said...

besttnyer! musim panas memang sedap berkubang! :)

Elyn said...

we all pun dah lama tak pi berkubang tempat2 cam gini.....

yaya said...

air die kotor camne? citelah lebih lanjut... nak tau gak...

iEfa said...

rasenyer air tk nampak kotor...tp org pack sgt kan..penah dgr wetworld shah alam slalu pack...so kite sendiri rase tk bersih eh...ker mmg nampak tk bersih eh..

tringin g sg congkak :(

Yan said...

kitepun last 2 week p berendam kat wetworld.. tp kat batu pahat jela..
kite ni men redah jek.. janji dapat berendam.. nak berendam kat laut bahaya.. so berendam ajekla kat kolam buatan heheheh..
klu buleh mmg nak berendam lelame.. tp lepas 2 jam asben da lapar.. terpaksaler packing balik.. makan kat luar.. kt dalam mahei.. huhu

mrsharis said...

last 2 yrs g sunway lagoon tgh peknenkan nuha..rugi tk dapat main puas2..thn ni plan nk g pun terpeknen jugak..ermmmm

isabelle said...

loh..dulu i pegi, mcm bersih gak. skrg dah x berapa ekkk?

fabulous.farah said...

huhuhu...ramai sangat orang sampai koto dah air. panas g la bekubang kat mall=p

Awards ~~thank you!