Thursday, February 18, 2010

Playdate

Last Tuesday, saya dapat sms dari munirah...die ajak datang rumah saja je main2 playdate ngan anak2 die..hahaha sebab afif memang kurang bersosial so saya terus agree la..rumah kami pon takde la jauh sgt..lagipon daddy afif plak kerja..and mase saya pon agak free petang tu.

oh ya..munirah ade invite a few mommies lagi tapi yang datang cuma saya dan putri.

before pergi tu..saya singgah Giant kejap..beli fruit pudding untuk budak2..tahu jela afif..main kejap dah lapar dan haus..bekalan kena cukup hahaha..ok tak mahu bebel banyak2 ..let the pictures do the talking..

semua tengah menunggu bola besar..nasib baik cuaca redup2 je petang tu.

hehe afif dah boleh duduk atas rumput..tp still dengan berkasut..tu kalau bukak kasut tu mesti statik je atas rumput tu.

orang lain lompat2 atas boucer (ape ke nama sebetulnye..main belasah je ni)..afif boleh baring lak.
afif ngan ilhan tengok je dari tepi hahaha tak biasa main pasir...kat umah sendiri,tanah pon takde.
anak2 munirah dah mandi ngan pasir..


ni eksyen je lebih..bukan reti pon nak main sgt hahaha..

seronok jugak playdate macam ni..bagus untuk galakkan afif bersosial...thanks munirah for inviting us!

habis main dalam pukul 7..terus gerak ke subang untuk ambik daddy afif plak.


15 comments:

eiNa said...

besar nye umah..
banyaknye menan...
bestnyer.. =)

Mad About Everthing said...

seronoknya dia..
tapi umah tu besau lah

dbalkis said...

beshnye tgk bb bermain2..mmg seronok kalau depa main ngn kawan2..tak de la terperuk je kat umh

mummy_adam said...

wah besh nyer..

umah besar pun besh :)

mancet said...

byknye toyssss..

Elyn said...

besh umah camtu... macam2 mainan budah ade pulak tu!!

M.i.r.a.n.d.a said...

adib tak pernah bersosial lg. hehe. kesian die mcm melalut je sorang2 kat rumah buat bising.

Lady of Leisure said...

owh tempat tu mmg khas untuk bebudak main pasir ek mcm best je kan hehe

lin muhamad said...

waaa bagusla..tak penah lak berplaydate ni.huhu

senioritasara said...

bestnyeeeeeeeeeeeee rumah ur fren!!!!!

Drama Mama said...

hah afif still well-composed. ni kalau irfan pi sure dia takmau balik. hahaha

best la tengok diorang main skali

fizamior said...

wah! seronoknya afif yea...rumah munirah mmg best sgt ekk... heaven for kids..

SOHO Mama said...

Farah, trampoline..kita org besar pun sesuai lompat2 atas trampoline. Workout! Tapi I tak pernah try. Kalau letak trampoline kat garden ni kang jiran2 tengok ingat I buang tebiat pulak hehheh..lompat dalam rumah nanti terpecah siling pulak heh ee..

lily lotus said...

syoknya dia jmpa geng :)

mOmmyofTRIPLETSplusONE said...

my kids not well..tu dr CY tak bloghop, ni baru notice u dah buat entry. thanks for coming dear. bebila free dtg lah lagi. kite try biar afif berkaki ayam pulak..hihi

and oh thanks for the pudding. mak budak pun makan! hihi

Awards ~~thank you!