Wednesday, February 10, 2010

Serba tak kena

Saya tak tahula apesal 2 ,3 hari ni macam serba tak kena je hidup saya..

dah 2,3 hari saya rasa nak muntah bile gosok gigi (macam masa pregnant dulu..)

dah 2,3 hari rase tak sedap badan..balik rumah rasa nak terus sembam muka kat bantal dan tidor..tapi ofcourse la takleh kan..kena masak dulu..basuh baju dulu..layan afif dulu.

dah 2 hari badan saya gatal2 naik berbintat macam kena gigit semut..pelik!

semalam lak handphone saya ilang!!!!! uwaaa ye tau tau..tu handhone murah je 90 inggit...ntah sape la teringin nak curi hp murah tu...tapi nombor kawan2,sedara mara semua ilang jugak!! cemane nii??

to fiza,yaya,azza,hanz and sesiapa sahaja yang pernah bertukar2 no ngan saya..nanti bile free sila sms saya no anda..eh jangan skang...skang ni tak pergi ambik lagi simcard baru kat celcom..tengahari ni baru nak pi celcom dan dapatkan balik simkad untuk no lama tu..i'm still using the old number..

huwaaa macam tau tau je hari ni gaji..saje je nak suruh kluarkan duit pergi beli handphone baru huhu.

27 comments:

~ As ~ said...

setiap yg terjadi ada hikmahnya Farah... hehehe..hp lama hilang sbb nak dpt hp baru..

Hasliza said...

sabar ye farah..insyaallah semua akan setel..hehe..mungkin nak diupgrade ke hp lagi canggih kut..hehehe

mamawafiy said...

adakah farah preggy? heheheee...takde lah. gurau jer. hmm belilah tepon baru...sabar je lah yer

isabelle said...

huwaa..kesiannya.
sabar ye, farah.

eh, asri baca x entry ni?
buleh buat hint utk dpt hp baru sempena valentine. hehe

nieda said...

sabarnya, dugaan tu..semua tanda2 mcm pregnant jer..hehe gurau jer ya..

unlisted_one said...

isk,..kalau btul preggy, congrats babe!

psl hp tu,..don't worry ye, nak dpt yg lg baik la tu.

ummikhayra said...

serba tak kena? hehehhe preggy ke farah? jangan lupa war warkan kalau positif.. :)

takpe, farah pasni pakai hp canggih lagi.. tu hint tu suruh tukar... :)

mummy_adam said...

wah, afif nk dapat adik ke?..huhu.. besh nie :)

ada alasan nak tukar hp baru :)

semut-terbersin said...

wah farah pregnant?? bezznye beznyee!! congrats farah!

senioritasara said...

waaaaa...mungkin hp hilang sbb nak dpt rezeki baru dlm perut opppssss...babe, btw, nak insure kan brg rumah u pg maybank.amik insurance maxi home tu. dlm 200 lebih setahun.i punye cover 30k...oklah...xdelah byk sgt kena byr...anyway...nnti klo ada gud news bgtau ok

LiTtLe^m3 said...

huk alo... baru gak change number ngan ko ari tu kan sbb my phone ilang.. tak per ada hikmahnya tu...

Mama_Aqish said...

farah pregnan kot???hu..hu...minta je hubby belikan yang baru

Elyn said...

lor..... dalam tak sedap badan hp lak hilang?? sabar ye farah!!

CHeeSYaNa said...

pregnant kah?

=*NuRo0L* = said...

kak,kite bace gossip...serina chef wan,mase dapat tahu preggy 5 week je hubby dia hadiah kan blackberry....agak2 nye,akak nak dapat blackberry ke preggy ye...?

Drama Mama said...

haaaa adakah u preggie farah? ;-)..i pun kekadang ada macam tanda2 preggy dulu macam pitam2 etc, risau gak. tapi lepas tu period datang so i guess due to stress kot.

take care ya.

fizamior said...

kesiannya ko babe....
ok nnt aku sms ko no aku yea...
sabar farah... mintak jek hp baru kat laki ko...wahahahahahaha....

ehem2... preggie ke beb?????

e.l.i.s.s.m.i.e said...

hurmm...ada berita gembira kot lepas ni?hehehe

Dayah said...

saya pun mcm org lain ..guess u pregnant... :)

sabar je la kalau hp hilang..nak mendapatkan no balik tu yg susah..takleh soh celcom trace utk kita ke..??

~LIZA~ said...

alahai.. sabar la farah..

fabulous.farah said...

wah wah..preggy kah?huhuu

xpe, nanti beli henfon 90 lagi=p

MamaDamia a.k.a Haiza said...

pregnant ye?...huhuhu beshnye...pi check lekas pastu kongsikan berita besh ni ngan kenkawan....hehehe

pasal hp tu bagi jek hint2 supaya hubby bleh belikan yang baru lagi canggih manggih punya

Lady of Leisure said...

ya ampun kesiannya farah enpon hilang ek.. tapi ada hikmahnya boleh dapek yg baru hehe...
btw mcm ada berita baik jek tu...
:)

mancet said...

mungkin badan ko nak blackberry farah,,belikan je la hahahaha :P

mrsharis said...

jeng..jeng..jeng..

hehe..apa pun, aku wish tahniah jer awal2. Klu negatif anggap la tahniah tu sempena dapat henpon baru .. ngehehe

iEfa said...

nk period kot kak..tkkan preggy kot...belom laie dlm plan kan :D gatal2 tu nk tepon mahal ler tuh :D

|| NaFiRaa || said...

tak pe.. bukan rezeki kita lah tu.. maybe rezeki lagi besar nak datang kot..:)

Awards ~~thank you!