Wednesday, March 10, 2010

Antek=cantik

tetiba rindukan anak bujang saya kat rumah bile baca entry ena harini..

pagi tadi mcm biasa hanta afif kat rumah bbsitter and kawan2 die dah siap tunggu dah kat depan pintu..salah sorang budak yang bbsitter afif tu perempuan..umur dah nak masuk 2 tahun..zara namanye..ni memang kawan baik afif la..kawan joget..kawan main bola..kawan layan katun sebab umur nak dekat sebaya..

so pagi tadi zara ni bertocang..cantik dan comel la..saya pelik sebab afif cakap antek!antek!antek! sambil tunjuk2 rambut zara tu..hahaha mula2 tak dapat tangkap tau ape die ckp..sekali bbsitter ni menyampuk...yela cantek..jangan ditarik plak rambut tu!.

ooooo rupenye afif sebut cantik! hahahaha anak bujang aku ni memang pandai manis mulut tau ngan pompuan..sebijik daddy die!

ok nak packing balik ! tata~~


10 comments:

NisS^ImmEr said...

dah pandai mengorat ye afif

Asmahani said...

haaa. siapa kata lelaki melayu tak lomantik, tak appreciative... sudah dipupuk dari kecil ni ha... apelah topik hangat kat paper n radio hari ni kan.. tak seswai betul

mummy_adam said...

hahaha.. afif daj pandai puji2 aweks eee..

cute kan bila dgr anak2 nie bercakap :) lupa time susah payah nk deliver dulu..

fizamior said...

so cute!!!! dah pandai dah mengayat....hahahahahaha!!!!!!!!!

mrsharis said...

Haipppp...biasa ni afif ni :)

Pandai menabur kata2 manis ek..hehehe

Yan said...

budak2 klu ckp puji ikhlas tu...

yatie chomeyl said...

slmt bercuti dan slmt menjadi AJK macam2 kat wedding adik u tu nanti hehe

Elyn said...

ahaks.... antek!!!

5577 said...

hahahhaa..
waaa afif sudaa pandai ye! ;)

isabelle said...

hahaha..entry berantai ke nih?
baca entry ni, i pulak rasa rindu kat adam cikebum tu.
tapi arini ada lecture 4 to 5 lak. hampesss

Awards ~~thank you!