Thursday, March 11, 2010

Sepi

Heloo kawan2..hari ni saya dah start bercuti!! ok takleh nak gembira sangat sebab cuti je lebih tapi banyak bende nak buat ni...semalam mak dah call pagi2...pesan amik itu amik ini..ha jangan lupe singgah umah makcik itu la ini la..hohoho..jadi runner yang letih ni..mak saya main order je yer hahaha

afif? saya hangkut sekali! saya mane laa leh pisah ngan anak saya..sampai dah kena cop kedekut ngan mak mentua hahahahahha...tp saya tahu mak mentua saya gurau je hihi

esok majlis nikah..sabtu majlis sanding belah pompuan dan ahad belah kami plak..

baju kurung baru?? takdak! saya tak beli apape baju pon utk kenduri kali ni..semua pakai baju lama je..byk sangat dah kluar duit ke bende lain untuk majlis ni..so budget baju baru dah takde hahaha tak kisah laaa janji majlis selamat..baju kurung yang baru pakai sekali 2 pon ade lagi..bedal jela yg tu..

blog ni akan menyepi untuk beberapa hari..minta maaf kalau komen tak berbalas yer..aktiviti bloghop pon akan tergendala la kejap huhu..

happy thursday everyone!!

12 comments:

Elyn said...

happy thursday farah!!!

fabulous.farah said...

happy thursday jugak!

semoga majlis selamat dan lancar~

mummy_adam said...

happy thursday jugak :)

samalah kita, kedekot anak.. hahaha..

nieda said...

semoga majlis semuanya selamat k..

Intan said...

Selamat bercuti farah...semoga semuanya beressss gitu :D

^wirda^ said...

hoh.cutian lama. kendurik lg..slamat cutian..;)

fizamior said...

bye farah!!! have fun!!!
:D

5577 said...

happy thursday farah!

good luck menjd AJK.. :D
selamat bercuti.. oh sebut cuti je saya jd happy... heee..

|| NaFiRaa || said...

selamat bercuti!! semoga majlis berjalan lancar..:)

isabelle said...

have a great thursday! and eventful weekend!
jgn lupa snap2 gmbr utk blog ;)

Nurhayati said...

selamat membizikan diri ;)

fizamior said...

farah, sila ambil award di blog i noks..
:D

Awards ~~thank you!