Wednesday, March 3, 2010

Bile rase 24 jam sehari tu tak cukup sebenarnye!

kalaula boleh di tambah jadi 35 jam sehari ke...cepat sangat plak tu mase berlalu..sedar2 dah lunch hour dan kerje bertimbun2 lagi nak kena siapkan..nak makan pon tak sempat ni.

benci sangat bile kena kejar deadline itu ini..arghh stress haku! tapi di sebab kan saya akan bercuti panjang start khamis minggu depan (adik dan adik ipar kawin selang seminggu memang sangat2 tak di galakkan ok..pasni kalau ade idea camni lagi nak bangkang la hahahaha) kerja2 ni semua kena di siapkan cepat..kalau tak mesti cuti jadi tak aman..call sana call sini..huh memang saya akan buat silent mode la time cuti..malas nak layan!

komen2 dr kawan2 pon tak sempat nak balas..terima kasih yer sebab sudi bg komen kat blog ni..terima kasih jugak untuk ucapan tahniah dr entry semalam...tp tuan punye blog bizi sikit..nak update blog pon tercarik2 masa..bloghoping tetap di buat cume ade yg tak sempat nak tinggal jejak.

balik rumah dah penat sangat..pas makan memang rase cam nak tido terus tp kerja rumah pon byk nak kena buat..afif plak tak berapa sihat 2 3 hari ni..asikla batuk..kesian tgk budak kecik tu terbatuk2 macam orang tua..kuat plak tu..semalam dah pergi klinik √£mbik ubat harap2 cepat la baik..

eh oklaa..nak pergi tapau makanan..perut sudah berbunyik2..tata

9 comments:

isabelle said...

i pun rasa msa cepat berlalu (tapi masih gatal nak blogging...hehe).
i think, kalo x smpt mkn mcm ni, i should consider ganti puasa la...hahaha

CuppyCakeMommy said...

tak sangggup plz satu hari sampai 35jam..huaahhhh....

fizamior said...

huh! kalo 1 hari 35 jam mampos aku beb..hahahahaha..... byk giler keje kan????? semua nk kene siapkan gara2 nak pergi berkursus...argh!!!!!!!

afif! get well soon!

yatie chomeyl said...

lama la u cuti nanti erk farah? selang seminggu wedding ceremony nyer huhu

ezan said...

ezan xnak sampai 35 jam.. sebab nanti kena keje lama.. hahahah... kalo masa keje 4 jam je kan best.. ada masa sket nk rilex baca blog :P

Jijahh @ f.k said...

a ah laa .. selalu memang gitu la .. kalo dah bz sangat .. mula tunduk ngadap pc tu .. angkat kepala je dah jam 1 .. kekadang makan pun miss .. now jijah mesti makan awal awal pagi .. jam 7.30 .. atleast jam 8 kalau mula bz .. leh tahan sampai ke petang ..

fabulous.farah said...

huhuhu..buang bateri jam tu=p

azzamoro said...

aku nak mas lame, tp lame kat rumah. kat opis masa kurang. akeke

Farah said...

isabelle:aaa idea yang bagus tu..terus ganti pose kan..tp i dah breakfast!

cuppycakemommy:hahahhaa kalau time bz mmg rase mase tak cukup

fiza:35 jam sehari tp 3/4 mase di rumah atau berehat je hahaha


yatie:seminggu lebih la jugak..penat satu hal..bukan cuti dapt rehat2 huhu

ezan:kalau mase keje 4 jam saya sokong!

jijah:i pon takleh miss breaksfast.macam tak maya je kang nak buat kerja

fab.farah:nape nak buang?

azza:hahaha btul2.aku setuju!

Awards ~~thank you!