Wednesday, March 24, 2010

Boyfriend

keh keh keh..tak sangka plak rupe2nye ade budak2 opis saya tak tahu yang saya ni dah kawin dan dah jadi mak orang ..memang opis saya ni ramai orang..ramai jugak yang saya tak kenal especially yang team lain..kadang2 satu floor tp nama pon tak tahu...bile jumpe kat pantry atau toilet ke senyum2 jela..takde pon nak bertegur sapa.

semalam saya jaga booth (lenguh kaki aku berdiri) bersama dengan a few people dari team lain..most of them terkejut bila saya citer pasal anak saya..yer saya memang suke citer pasal afif hahaha kang citer pasal laki sendiri kang orang muntah plak..

mereka terkejut sebab diorg cakap saya nampak macam single lagi..n diorang ingat yang pepagi hanta n breakfast dengan saya kat cafe tu ialah boyfriend saya..siap cakap lagi "eh taff yer boyfriend u tu " hahahaha rase nak gelak guling2 pon ade bila dengar..kembang kuncup la hidung husband kalau dengar ni..

maybe sebab kalau lelaki lain yang dah kahwin perutnye naik sikit kan...tapi husband saya ni plak gigih jaga six pack die tu..tu yang nampak macam belom kahwin kot..lagipon muka husband saya ni memang nampak lebih muda and saya plak kalau tak jaga penampilan memang akan nampak lebih tua dari husband saya..bahaya tu!

sebab tu saya gigih jugak jaga badan..lagipon husband saya memang dah warning die tak suke saya berisi..nasib baik la bini die ni memang jenis tak naik sangat berat badan walau melantak byk mane pon hahaha kalau tak harus gak saya hari2 bertandang ke gym.


18 comments:

MRS. K said...

dorang ingat farah still single, maknanya nampak masih muda la tu!! hehehe...

~ As ~ said...

jeles ah...

Amalina said...

jeles ah aku farah...ko makan bnyk2 pun badan tak naik nih...cissss

fabulous.farah said...

huhuhu..best nye jadi u!

Lady of Leisure said...

wah bagusnya u awet muda yer kikiki...
:D

Elyn said...

haah farah BF u mmg taff!! bf aii lak mmg gendut sejak azali ekekekekek

mummy_adam said...

farah, mmg husband u nmpak muda ;)

kak elyn, bf kita samalah..hehehee

:: m.u.n.i.r.a :: said...

u memag nampak cam tak kawen pun farah!
'ganteng' gitu hehehehehe

Hanz said...

ngaku jer...a-ah..itu memang BF saya.. wink! ;D

fizamior said...

harus kembang mak....
hehehehehe... eh tp betullah ko mmg nampak mcm anak dara sbb ko sgtlah kurus okeh... takde lemak pun..

aNnAsUe'G said...

dulukan...
masa tak kawen lgkan..
masa saya betul2 kurus kering tukan...
bile jln dgn pakwe skrg enchek suami tu, org ckp die jln dgn anak.
lg sgt zalim! muahaha! ;D

M.i.r.a.n.d.a said...

hehe. mengaku je tu bf u farah. afif tu 'adik' u =p eh tp ofismet saya pulak pangil ank die adek. padahal ank sorang je baru. motif? sbb konon die anggap die tu 'abg' pd ank die. haih..

Ida said...

ececeh..ko dah inform kat asri ke farah?sure kembang die dengar..husband aku belum bape bulan kawen die da ade ciri kebuncitan sket da. baru die gelabah,xdela aku sorg je yg gelabah exercise..hehe

LIP (^_^) said...

adus bagusnya awak farah..saya nak kena workout lebih nih...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah wah wah beshnya...sentiasa awet muda la jawabnya u ni

mancet said...

farahhh..ko jgn nak menggatal yeee hahaha..ape ni tibe2 jek kahkah :P

Farah said...

mrs k:kah kah kah takdela..muke saya ni matures jugak maybe sebab style saya bercakap riang ria agaknye.

As:alalala cik As pon maintan jugak

Amalina:agaknye sebab aku bf kot..ke sebab kalau aku makan je aku mesti nak membuang hahaha

fab farah:hishh takbes jadi i ni

lady:ekekek maybe style je macam org muda

elyn:ahahah taff yang bahaya ni.

Farah said...

ena:sebab tu i kena maintan lagi muda wakakaka

munira:uishh mane de i ganteng..ade gak lemak2 tersembunyi ni hihi

hanz:hahah itula lenkali nak jawab camtula

fiza:skang sudah naik 1 kg kerana melantak tak hingat mase kenduri hari tu.

jie:hahahha memang zalim..tp bes jugak kan kadang2..tp u memang kecikla jie (i nengok dalam gamba la)..orang kecik comel lote ni memang nampak muda tau

miranda:huh yang tu memang perasan habis hahah

ida:ekekeke baru beberapa bulan kawin sudah muncit? ajak die workout sekali yer

lip:alahai saya pon ade time2 malas nak workout huhu

haiza:takdela awet muda..penampilan mcm org muda je.

mancet:hahaha aku nak gatal ngan sape weiii..aku menggatal ngan laki aku je

Awards ~~thank you!