Thursday, March 25, 2010

Kat Concorde la plak!

Tak sempat nak update blog panjang2..tuan punye blog sedang sibuk jaga booth (kepada isabelle,saya jaga booth kat exhibition T*..perkenalkan product yang team saya jual )..mencik tul la!ni bile mase lak aku jadi orang marketing ni???mentang2 la saya ni banyak cakap di suruhnye saya jaga booth..isk isk

haihh! ade je dapat kerja di luar bidang yang sepatutnye..takpe sabar farah..atleast dapat gak duit travel claim lebih bln ni and dapat makan free...think positif yer..esok plak dapat increment..bonus ntah bile nak dapat ntah..sabar lagi..huhu


5 comments:

azzamoro said...

makan free yang syok tu.. keke

mummy_adam said...

azza, i pun nk ckp yg sama :) bab makan yang paling syiok tu.. hehe

Lady of Leisure said...

makan kat hotel lak tu kan bestnya..

Elyn said...

buleh cuci mata farah hehehe

isabelle said...

u ada gak dpt bonus.
i ni..kalo gomen dah announce xde bonus, putih mata je la.
sbb tu tiap2 bulan kdg2 i tak heran pun nak tgk payslip.hahaha

Awards ~~thank you!