Wednesday, March 17, 2010

Kalau tak jadi balik...

saya masih lagi menunggu keputusan dari husband..haihh hati saya dari tadi cakap macam tak jadi balik je ni..saya nak tempah tiket flight (balik berdua je dulu ngan afif kemudian husband datang sana hari jumaat) last2 minit ni pon tahu jela harganye dah jadi triple dari biasa..sangat tak berbaloi..nak naik bas..afif plak tak berapa sihat..nak duduk lama2 dalam bas tu bukannye die tahan..kalau saya sorang je takpela..

hmm kalau tak jadi balik terengganu..saya plan nak pergi ke 2 event ni memandangkan cuti pon dah ambik hari khamis ngan jumaat... bawak afif pergi tgk hot air ballon hari khamis..pastu hari jumaat pergi motherhood expo..pergi time tak ramai orang..kalau sabtu ngan ahad sure sesak..pastu sabtu ahad lepak2 duduk umah je ok jugak kan?




15 comments:

mummy_adam said...

wah, sgt good idea :) dua2 aktiviti tu sgt menarik..

MRS. K said...

idea yang menarik tertarik!

azzamoro said...

ok .. jumaat aku pi motherhood expo time lunch hour.

jumpe disana... hehe

Asmahani said...

good! this is what we call positive thinking. :-)

Lea Shmea said...

kak farah, i'm going too!! to both events, insyaAllah. :D

CuppyCakeMommy said...

nak pergi juga ke motherhood di mv tu..nanti kalau terserempak tegur 2 eh

p!nkerton said...

alaaa nak ajak jumpa on dua2 event tu tapi ko nak pi on weekdays plak.. takpe la, enjoy ye! ;)

5577 said...

wah.. best best..
mcm menarik je dua2.. i pun nak pegi gak laa..

liza said...

aku pun ingat nak bawak mak aku ke hot air baloon tu esok..jumpa di sana:)

CIK NANA said...

jom jom Farah.. kita tengok balloon..
Eh, salam kenal!
:)

senioritasara said...

farah ... i pg gak motherhood expo on fri!!!!btw, nnti sms me ur email ya.nak invite to my blog....0127021371

Rieyuzie Zainul said...

wahhh farah..both activities pun mmg best..best la dapat pegi..now kat kg, sure melepas nih!

CikLilyPutih said...

menariknya!

fabulous.farah said...

wah..hot air ballon tu nak terjah jugak wiken ni..yang hari tu tak sempat pergi

unlisted_one said...

abih, jadi balik ke Farah?

huwaa,..sorang lagi nak tengok belon panas tu..i tak dapat pegi, kena attend wedding..

kalau jadi pegi, cerita kat sini ye. baca cerita pun jadilah.

Awards ~~thank you!