Wednesday, March 17, 2010

undecided

terima kasih pada yang meninggalkan komen pada entry lepas mengenai kemusykilan saya pasal ubat tak jalan tu...pasni kalau ubat tak jalan lagi..mungkin saya akan terus ke hospital atau specialist saja terus berjumpa dengan pakar..bak kate mancet..mintak je refer letter.

pagi ni selsema afif nampak makin elok..hidung dah tak tersumbat,batuk ade saki baki lagi..cuma yang merisaukan die asik nak berkepit je dengan saya..asikla nak berdukung..sampaikan bila hanta ke bbsitter tadi pon melalak taknak lepas..kes berat jugak ni sebab selalunye die tak mcm tu..ke sebab gigi nak tumbuh? ade 2 gigi baru nak tumbuh dari minggu lepas lagi..

ok byk dah melalut..sebenarnye saya nak cerite yang sepatutnye malam ni kami akan bertolak balik ke terengganu untuk attend kenduri menghantar menantu adik ipar saya kat sana...tapiiiiiii.....sampai skang pon husband saya tak decide lagi..nak balik atau tak..kalau jadi balik pon..bila nak balik? and sampai hari apa?

saya satu bende pon tak packing lagi sebab takut tak jadi balik kang frust menonggeng plak kalau tak jd..husband tgh bizi sangat skang ni..kena plak bos besar die dari singapore turun esok..so ade meeting yang die takleh nak lari..wajib attend plak tu..haihh kang tak balik kang takut adik ipar kecik ati plak..tapi nak wat cemane..keje husband saya bukan macam saya ni..boleh tinggal2 je macam tu..ade orang ganti kalau saya takde pon..mase kenduri adik saya hari tu pon die main lari2 kejap je dari opis..luckily kenduri buat hari ahad..die memang cuti..
kalau kena kenduri hari khamis (saya pelik nape kenduri buat hari khamis..ade orang datang ke?) macam adik ipar saya ni..memang masalah besar.

jadi skang ni saya tengah tunggu jela panggilan dari husband..jadi atau tak jadi..kite tungguuuuuu..


7 comments:

liza said...

org pantai timur suka wat hari khamis or ahad..ahad sana kan kerja..sepupu2 aku kalau kawin..suka kawin hari ahad..tapi walaupun bekerja..aku tgk ramai jer org dtg cuma maybe tak seramai hari cuti laa kut..huhu

isabelle said...

i rasa mesti balik punye lah.

mrsharis said...

org lelaki ni kdg2 mmg suka bg jawapan yg tergantung :)

Psst..psst..pls visit my blog. Ada something

fizamior said...

erm, kalau kerje tak kan dorang tak paham kot...

Drama Mama said...

ohh kalau kenduri weekdays ni susah sikit kan. kalau husband u takleh cuti tak dapat la attend kan

yatie chomeyl said...

aah pelik gak wat hr khamis..padhal kat tganu pun still kije hr khamis. hope u dpt blk la..

mummy_adam said...

hari khamis, mmg pelik..

Awards ~~thank you!